SaiPan voitokas kotiavaus kuvina

LIIGA / Kuvakooste
SaiPa esittäytyi ensimmäistä kertaa kotiyleisölleen tällä kaudella lauantaina isännöidessään Ässiä. Avauserän kaksi päästettyä maalia olivat liikaa vierailijoille, eikä runsas jäähypenkin kulutus helpottanut takaa-ajoa. Keltamustat voittivat ottelun lopulta 3—1.
Kuva © Topi Lainio
Tomáš Záborský oli yhtä hymyä alkulämmitelyssä.
Viime kauteen uransa lopettanut Ville Koho on siirtynyt SaiPan toimiston puolelle ja löytyi lauantaina muun muassa VIP-vieraiden lipputiskiltä.
Sisääntulijoille tarjottiin kasvosuojaimia.
Ottelun avausmaalia juhli SaiPa seitsemän peliminuutin jälkeen. Maalin iski Simo-Pekka Riikola, joka on saanut odottaa osumaa hetken aikaa. Edellisen maalin Riikola teki maaliskuussa 2018.
Melkein koko viime kauden loukkaantumisen takia sivussa ollut Micke Saari sai osuman ensimmäisessä erässä, ja talutettiin pukusuojaan. Saarta taklannut Markus Niemeläinen sai tilanteesta ulosajon.
Viiden minuutin ylivoimallaan SaiPa onnistui maalaamaan, tällä kertaa Elmeri Kaksosen laukauksesta.
Toinen erä oli tiukempaa vääntöä ja Ässät vaikutti saavan hieman otetta pelistä iskemällä kavennusmaalin erän alkuminuuteilla.
Sami Aittokallio tarkkana kiekossa.
Micke Saari palasi kaukaloon toisessa erässä. Tässä tilanteessa jalat eivät riittäneet Nicolai Meyerin kiitäessä karkuun.
Tunteet kuumenivat ottelun edetessä ja pieniä sekä isompiakin nujakoita todisteltiin usemman kerran.
Záborský vastasi kotijoukkueen kolmannesta maalista.
Aittokallio seurasi ottelun viimeiset minuutit vaihtopenkin päästä Ässien yrittäessä kaventaa lukemia.
Peter Tiivola näytti turhautumistaan ottelun ratkettua.