Täysi tupa Lahdessa – KalPa otti köniinsä Pelicansilta

LIIGA / Kuvakooste
Pelicans järjesti huipennuksen täydellä Isku Areenalla kaatamalla KalPan. Lahtelaiset varmistivat suoran puolivälieräpaikkansa. Hitaasti syttynyt kotijoukkue sai vauhdin päälle toisessa erässä ja nuiji kotiyleisön riemuksi lukemat 6-2.
Elias Vilen hääri Kalpan maalilla mutta kiekko lensi Robin Rahmin hanskaan.
Lenni Killinen ja Lukáš Jašek KalPan maalilla. Colby Sissons sai häiriköityä vetopaikkaa.
Aatu Jämsen teki ottelun ensimmäisen maalin ottelun toisessa erässä.
Aapeli Räsänen ja Lars Bryggman taistelivat kiekosta.
KalPa hyökkäsi ensimmäisessä erässä Pelicansia enemmän. Patrik Bartošák kuitenkin torjui varmalla otteella.
Jättimäinen Ben Blood piti Benjamin Korhosta otteessaan.
Lasse Lappalainen ja Juuso Mäenpää KalPan puolustuksessa.
Tunteet kuumenivat ottelun loppua kohti. Konsta Hirvonen sai osumaa Jaakko Lantalta.
KalPa sai vielä mahdollisuuden maalin tekoon rangaistuslaukauksella jota Jesper Mattila yritti iskeä Bartošák maaliin.
Pelicansfanit saivat nähdä kotijoukkueen hienon suorituksen. Isku Areenalla ottelua oli seuraamassa 4403 katsojaa.