Lukko jätti KooKoon toistamiseen nollille – voiton takuumiehinä tutut pelaajat

LIIGA / Kuvakooste
Tulikuuma maalivahti Artjom Zagidulin ja syyskuun parhaaksi pelaajaksi valittu Anrei Hakulinen toimivat voiton takuumiehinä, kun Lukko isännöi KooKoota. Lukko oli lähes koko ajan niskan päällä ja kouvolalaiset jäivät tällä kaudella toistamiseen Lukkoa vastaan maaleitta 4–0-lukemin päättyneessä kärkikamppailussa.
Julius Mattila (62) avasi Lukon maalihanat ajassa 8.22.
Kuva © Jenna Westerlund
Lukko lähti vauhdikkaasti otteluun ja viisi minuuttia avausmaalin jälkeen verkkoja pöllytti Jere Karjalainen, jolle osuma oli kauden ensimmäinen.
Entinen Lukko-kapteeni ja nykyinen KooKoon kippari Heikki Liedes ei ollut tyytyväinen omiensa otteisiin, kun ensimmäiselle erätauolle lähdettiin kotijoukkueen johtaessa kahdella maalilla.
Kuva ©
Thomas Grégoire nousi syöttöpisteensä ansiosta puolustajien pistepörssin kolmospaikalle.
Kuva © Jenna Westerlund
Syyskuun pelaajana palkittu Anrei Hakulinen nappasi koko sarjan pistepörssin kärkipaikan uudelleen haltuunsa. Lukko-kapteeni keräsi ottelussa peräti kolme syöttöpistettä.
Kuva © Jenna Westerlund
KooKoo sai ajoittain painettua peliä Lukko-päätyyn, mutta kotijoukkue puolusti tiiviisti ja Artjom Zagidulin nappasi maalille saakka yltäneet kiekot.
Vaikka ajoittain tarjolla oli vain makuupaikkoja, peli pysyi siistinä eikä ylilyöntejä nähty.
Kuva © Jenna Westerlund
Raumalaisyleisölle tuttu maalivahti Oskari Setänen torjui kiekon 17 kertaa ja joutui antautumaan neljästi, kun Samuli Piipponen ja Gabriel Fontaine löivät isäntien kaksi viimeistä maalia.
Kuva © Jenna Westerlund
Lukon kanadalaisvahvistus onnitteli Artjom Zagidulinia kauden neljännen nollapelin varmistuttua. Zagidulinin torjuntaprosentti yli viisi ottelua pelanneiden maalivahtien paras, 94,12.
Kuva © Jenna Westerlund
Kättelyt kestivät totuttua kauemmin, sillä kouvolalaisten riveissä on monia ennen Lukkoa edustaneita pelaajia, joista Heikki Liedes sai suosionosoitukset jo ottelun alussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Muut timanttikuvat

Asennetta: ON!
LIIGA | 29.1.2023 18:56
Selkä seinää vasten
Naisten Liiga | 22.1.2023 19:31
Unelmien murskautumista ja täyttymyksiä
MAAJOUKKUE | 16.1.2023 0:01
Niin lähellä, mutta niin kaukana
MAAJOUKKUE | 15.1.2023 8:00

Lue myös