KooKoo irtosi SaiPasta viimeisessä erässä - pukki toi joululahjaksi Šulákin

LIIGA / Kuvakooste
KooKoon ja SaiPan kohtaamisia nimitetään Kaakon Derbyksi. KooKoo on tällä kaudella johdossa derbytilastossa. Neljästä kohtaamisesta kolme on jäänyt Kouvolaan, viimeisin lukemin 6-3.
Kuva © Satu Pitkänen
KooKoon fanipääty Kuudes Kenttäpelaaja eläytyy tiiviisti peliin Topi Tiikerin johdolla.
Erik Karlsson haastaa saipalaiset kiekkojahdissa hyökkäysalueella.
KooKoo siirtyy johtoon kolmannella maalillaan ensimmäisessä erässä.
Toisessa erässä myös Henrik Haukelandin varjelemalla KooKoo-maalilla oli sutinaa.
Vilmos Gallón kauden kuudes maali näki päivänvalon toisessa erässä. Se oli myös ottelun voittomaali.
Henrik Haukeland sai huhkia KooKoon maalilla lasit sumuun.
Siellä lepää! Kiekko on SaiPan maalissa. KooKoon viides maali katkaisee vastustajan selkärangan lopullisesti.
Oranssimustat liput liehuvat, kun kauden neljäs Kaakon Derby näyttää päättyvän KooKoon voittoon.
Libor Šulákilla riitti onnittelijoita upean yksilösuorituksen päätteeksi. Puolustajan viides maali yhdeksänteen otteluun.
Kiekko on jo Niclas Westerholmin takana, mutta ei aivan päädy maaliin asti
KooKoo hehkuttaa voittoa SaiPasta Trevor Mingoian johdolla.
Libor Šulák palasi Liigaan ja Kouvolaan kierrokselta Pohjois-Amerikassa ja Venäjällä.