KooKoo kaatoi Lukon runsasmaalisessa ottelussa

LIIGA / Kuvakooste
KooKoo voitti Lukon kotonaan maalein 7-2 ja katkaisi näin raumalaisten kuuden ottelun voittoputken. Ensimmäisessä erässä ei vielä maaleja nähty, mutta toisen erän aikana alkoi tapahtua.
Kuva © Ella Taponen
Kummatkin maalivahdit venyivät hyviin torjuntoihin ensimmäisessä erässä. Maalilla oli ruuhkaa molemmissa päissä.
Ahti Oksanen nappasi itselleen tästä tilanteesta kahden minuutin jäähyn kiinnipitämisestä.
Vilmos Gallo ja Daniel Audette vaihtoivat kuulumisiaan.
Ajassa 26:44 Vilmos Gallo avasi KooKoon maalihanat.
Kasperi Ojantakanen viimeisteli kauden ensimmäisen maalinsa.
Alle minuutti edellisestä ja kiekko löysi taas tiensä Oskari Setäsen selän taakse.
KooKoon illan kolmannesta maalista vastasi Kyle Platzer.
Lukko kavensi lukemiin 3-1, mutta ei kulunut kauaa, kun Erik Karlsson iski ensimmäisen maalinsa tälle kaudelle.
Samuli Ratinen pääsi yrittämään maalintekoa, mutta kiekko ei ohittanut Oskari Setästä.
Anrei Hakulinen laukoi maalin vanhaa seuraansa vastaan heti kolmannen erän alussa.
Tunteet kuumenivat, kun Lukon Pavol Skalicky taklasi KooKoon Martin Bergeriä selästä. Molemmat lähtivät jäähylle.
Lukon maalilla oli ruuhkaa myös viimeisessä erässä.
Samuli Ratinen pelasi ensimmäiset minuuttinsa tällä kaudella.
Oskari Setänen yllätettiin jälleen, asialla Aleksi Ainali, joka teki niin ikään kauden avausmaalinsa.