KooKoo kaatoi Kärpät kotonaan − vieraiden takaa-ajo jäi vajaaksi

LIIGA / Kuvakooste
KooKoolla oli revanssin paikka, kun se sai vieraakseen Oulun Kärpät. Joukkueet kohtasivat tällä kaudella ensimmäisen kerran Oulussa, jossa Kärpät oli parempi. KooKoo avasi maalihanat jo puolen minuutin pelin jälkeen. Kotijoukkueen johto piti aina pelin loppuun asti.
Kuva © Ella Taponen
Kouvolasta löytyi myös jonkun verran Kärppien kannattajia.
KooKoo sai otteluun salama-alun, kun kultakypärä Joose Antonen laukoi kiekon reppuun vain puolen minuutin pelin jälkeen.
Kotijoukkueella oli mahdollisuus mennä samantien jo 2-0 johtoon, mutta vieraiden maalilla Stanislav Galimov piti maalinsa puhtaana.
Kärppien uusin hankinta Petter Emanuelsson avasi maalitilinsä, kun ensimmäistä erää oli pelattu vajaa viisi minuuttia.
Miska Siikonen kokeili miten maskin tekeminen sujuu ilmasta käsin.
Peliä oli pelattu vasta reilu yhdeksän minuuttia, kun Kasperi Ojantakanen tökkäsi kiekon ohi Galimovin. Maali oli Ojantakaselle kauden ensimmäinen.
Tunteet kuumenivat.
Taklauksia jaettiin.
KooKoo oli liekeissä myös toisen erän puolivälissä, kun Samuli Ratinen pääsi laukomaan kiekon tyhjään maaliin.
Nick Malik yllätettiin toisen kerran vain sekunti Kärppien ylivoiman jälkeen. Maalin tekijänä Atte Ohtamaa.
Kärpät yritti kavennusta kuudella kenttäpelaajalla ja onnistuikin siinä, mutta kiri ei riittänyt tasoitukseen asti.
KooKoo voitti lukemin 4-3 ja pisteet jäivät Kouvolaan.