KooKoo niukin numeroin KalPaa parempi - kolmesta maalista vain yksi hyväksyttiin

LIIGA / Kuvakooste
KooKoo hallitsi ottelua, mutta viimeistely ontui. Trevor Mingoian osuma toisessa erässä jäi ainoaksi hyväksytyksi osumaksi.
Kuva © Satu Pitkänen
Samu Perhonen sai olla ahkerana ensimmäisessä erässä entistä seuraansa vastaan.
KooKoolta hylättiin ottelun kaksi ensimmäistä osumaa potkumaaleina.
Henrik Haukelandin vartioimalla KooKoon maalilla oli ajoittain ruuhkaa.
Päätuomari levittää kätensä potkumaalin merkiksi. Osuma tarkastettiin kuitenkin vielä videolta.
Torikokous KooKoon maalilla.
Verkko heilahtaa Samu Perhosen takana jo kolmannen kerran. KooKoo siirtyy kuitenkin vasta 1-0 -johtoon, sillä kaksi ensimmäistä osumaa hylättiin.
Henrik Haukelandin kauden alku on ollut kaksijakoinen. KalPaa vastaan hän onnistui pitämään nollan.
KalPa pelasi viimeisen minuutin kuudella neljää vastaan ilman maalivahtia. KooKoo pääsi yrittämään toista maalia aivan viime sekunneilla, siinä onnistumatta.
Maalin KalPaa vastaan tehnyt Trevor Mingoia on KooKoon fanien uusi suosikki.
Henrik Haukeland piti nollan ja viihdytti jälleen Kuudetta Kenttäpelaajaa temppuilullaan.