Kärpät Juhamatti Aaltosen maalilla mukaan ottelusarjaan

LIIGA / Kuvakooste
Kärpät kavensi puolivälieräsarjan Ilvestä vastaan ottelusarjan kolmannessa ottelussa. Jatkoerään venynyt ottelu oli vierailta selvästi sarjan parasta kiekkoa ja vaikka ottelu venyikin lisäminuuteille, oli voitto ansaittu. Ottelusarja on nyt tilanteessa 2–1 Ilvekselle ja pelit jatkuvat perjantaina Oulussa.
Kuva © Juuso Koro / @juusokuvaa
Ottelun avauserässä nähtiin runsaasti taklauksia.
Aku Räty sijoitti kiekon upeasti ohi Marek Langhamerin viedän vieraat 1–0-johtoon.
Matias Mäntykivi vastasi Ilveksen 1–1-tasoitusmaalista.
Toisessa erässä Kärpät sortui joukkuerangaistukseen.
Toinen erä oli Ilveksen pyöritystä, mutta hyviä maalipaikkoja siunaantuu niukasti.
Julius Junttila pääsi nokikkain Langhamerin kanssa, mutta ei Ilves-vahtia.onnistunut ohittamaan
Nokia Arenassa oli paikalla 9301 katsojaa, joka oli jälleen Ilveksen uusi pudotuspelien katsojaennätys.
Saku Mäenalanen pääsi kokeilemaan lähietäisyydeltä.
Marko Anttilan yritys kilpistyi Joel Blomqvistin torjuntaan.
Ilves puolusti uhrautuvasti. Tässä Dominik Masin hyppää kiekon tielle.
Kohua herättänyt tilanne, jossa Mäenalasen maila irtoaa kädestä. Jotkut näkivät tilanteen mailanheittona.
Nick Baptiste yritti ohittaa Atte Ohtamaata. Jälkitilanteesta Baptiste kaatui herkän oloisesti, mutta kotiyleisö vaati jäähyä.
Leo Lööfin maila osui Mäenalasen kasvoihin jatkoerän alkupuolella. Tilanne tarkistettiin nauhalta ja lopulta tuomio oli 2+2 minuuttia.
Marek Langhamer ja Mika Pyörälä vaihtoivat kuulumisia jatkoerässä.
Juhamatti Aaltonen iski ylivoimalla Kärppien 1–2-voittomaalin.
Kärpät kavensi ottelusarjan lukemiin 1–2 ja pääsi juhlimaan runsaslukuisten vieraskannattajien eteen.