HIFK onnistui kaatamaan TPS:n

LIIGA / Kuvakooste
Heikosti kauden aloittanut HIFK sai vastaansa hyvässä vireessä olevan TPS:n. Helsinkiläiset onnistuivat ja TPS kaatui tiukan ottelun jälkeen lukemin 2-1.
Kuva © Joonas Kämäräinen
Kultakypärä Ilari Melart sytyttämässä kotijoukkuetta ja kotiyleisöä illan kamppailuun.
Ensimmäinen erä ei liiemmin maalipaikkoja tarjonnut. Anthony Rech kantoi TPS:n kultaista kypärää.
Topias Haapanen ja Juhani Jasu sekä Aaro Brännare keskustelemassa ottelun tuoksinassa.
Toisen erän loppupuolella Jonne Tammela karkasi ja viimeisteli illan avausosuman.
Maali oli Tammelalle kauden toinen.
Vieraat ehtivät johtaa ottelua vain noin parin minuutin verran kun Otto Salin toi HIFK:n tasoihin uran ensimmäisellä Liiga-maalilla.
Hetken päästä kiekko oli taas pomppimassa turkulaisten maalin edessä.
Toisen erän lopussa tunteet nousivat pintaan ja jäällä nähtiin muutama taistelupari.
Tilanteesta neuvoteltiin kummallekin joukkueelle kaksi kahden minuutin rangaistusta väkivaltaisuudesta.
Kolmas erä ei ehtinyt vanheta kuin 48 sekuntia kun Sebastian Dyk räjäytti Nordiksen.
Vaikean alkukauden jälkeen HIFK sai Dykin maalista lisää virtaa ottelun loppuun.
Otto Paajanen tarkkana aloituksessa.
HIFK puolusti tiiviisti johtoaan ja 19 kertaa ottelussa torjunut Roope Taponen oli viimeinen lukko.