HIFK:lle jatkoaikavoitto Ässistä

LIIGA / Kuvakooste
Vaihtelevasti kotihallissaan esiintynyt HIFK sai vastaansa Ässät. Ottelussa mentiin ajoittain vauhdilla päästä päähän ja kumpikin joukkue oli kuskin paikalla. Lopulta Helsingin IFK ratkaisi ottelun jatkoajalla.
Kuva © Joonas Kämäräinen
Juho Keränen kukitettiin ottelun alussa. Täyteen tuli 600 pääsarjatason ottelua.
HIFK:n kauden kotiottelut eivät ole menneet helsinkiläisten suunnitelmien mukaan. Niin ei alkanut tämäkään...
...Kun Porin Ässien Peter Tiivola vei vieraat johtoon.
HIFK ei kuitenkaan lannistunut. Tästä palkintona Anton Lundell tasoitti ottelun ajassa 07:09.
Pari minuuttia tasoituksesta ja Anton Lundell vie kotijoukkueen johtoon illan toisella osumallaan.
Ensimmäistä kertaa punapaidassa esiintyvä Otto Koivula pääsi ohjaamaan ilmasta. Tällä kertaa verkko ei heilahtanut.
Illan sankari Juho Keränen taklaamassa Teemu Vuorisaloa.
Joona Luodon maali ottelun toisessa erässä vei HIFK:n jo kahden maalin karkumatkalle.
HIFK:n puolustus petti ja Nick Merkley karkasi läpiajoon.
Vielä lopuksi varmistus, että menihän se kiekko sisään vai ei.
Joona Luoto hämmensi aktiivisesti jälkitilanteissa.
Ja Anton Lundell haki hanakasti illan kolmatta.
Kummallakin joukkueella oli latausta pelissä ja se näkyi myös ajoittain maalinedustalla sekä laitojen läheisyydessä.
Jakob Stenqvist oli unohtunut punaisten puolustukselta.
Porilaiset olivat taas pelissä mukana.
Vuorossa oli jatkoaika. Ottelun ratkaisi lopulta kotijoukkueen Emil Bemström. Ensin katkesi Mika Niemen syöttöyritys puolustuspäässä.
Sen jälkeen hyökkäämään ja kiekko Bemströmille, joka latasi limpun verkkoon.
Lopuksi vielä tuuletukset kotiyleisön edessä.
Voitto oli tärkeä HIFK:lle ja se näkyi helpotuksena ottelun jälkeen.