Nuorten SM-liiga: Ässien ja Ilveksen taisto oli viihdettä koko rahan edestä

Muut Sarjat / Yleinen kuvakooste
Nuorten SM-liigan puolivälierät alkoivat sunnuntaina. Runkosarjassa mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen neljänneksi sijoittunut Ässät otti kotikaukalossaan ensimmäisen kiinnityksen välieräpaikkaan lukemin 5–1. Illan ehdoton hahmo oli Jesperi Kotkaniemi, joka viimeisteli hattutempun viimeisessä erässä.
Kuva © Kirsi Teiskonlahti
Ässät aloitti ottelun räväkästi. Jesperi Kotkaniemi pääsi nostamaan kädet kohti kattoa reilun kolmen minuutin pelin jälkeen.
Ilves koetti vääntää Ässiä vastaan kaikin voimin...
...mutta muutaman minuutin kuluttua kiekko kaivettiin taas Ilves-maalista.
Robert Linden yritti hidastaa Valtteri Tammen menoa.
Maalin edessäkään ei kolhuilta välttynyt, kun Oskari Laaksonen puolusti omaa maalivahtia.
Välillä painittiin jäänpinnassa.
Riku Rautavirta oli taklata Henry Mäntylän yli laidan.
Jesperi Kotkaniemen viimeistely oli kaunista katsottavaa.
4–0-maalin jälkeen Waltteri Urpolahdelle riitti, joten A-nuorten konkarimaalivahti Mikael Saari luisteli torjuntatöihin.
Pian maalivahdin vaihtamisen jälkeen Ilveksen tehopyssy Joona Ikonen kavensi tilanteeksi 4–1.
Ville Nieminen taklasi Matias Keskimäkeä niin että tuntui.
Lauantaina Liiga-Ilveksen kokoonpanossa ollut Niko Ahoniemi viiletti sunnuntaina A-nuorten apuna.
Jesperi Kotkaniemi viimeisteli hattutemppunsa kolmannessa erässä. Joukkuetoveri Valtteri Pihlajamäki heitti maalin jälkeen oman kypäränsä Kotkaniemen syliin.
Valtteri Viitakoski ja Joakim Huunanmaa ottivat yhteen ottelun loppuhetkillä.
Ässät otti ensimmäisen kiinnityksen välieräpaikkaan Jesperi Kotkaniemen johdolla. Sarja jatkuu tiistaina Tampereella.