Turun taisto – TUTO voittoon TPS:stä B-nuorten Mestiksen karsintasarjassa

Muut Sarjat / Yleinen kuvakooste
Oli sarjataso mikä tahansa, turkulaisten joukkueiden kohtaamisista ei tunnetta puutu. TPS Akatemia saapui TUTOn vieraaksi Kupittaalle myöhään lauantai-iltana. B-nuorten Mestikse karsintasarjan ottelu oli kiihkeä alusta loppuun. Valkoisissa pelannut TPS Akatemia hallitsi peliä kolmannen erän loppuun saakka pelin ollessa lukemissa 1 - 3, kunnes TUTOn ykköskorin hyökkääjät laukoivat pelin tasoihin valkopaitojen agitoimina. Ratkaisu nähtiin vasta voittolaukauskilpailussa. Lopputulos 4 - 3.
TPS Akatemia saapui TUTOn vieraaksi Kupittaalle.
Ottelun oikeudenjakajina toimi kaksikko, joita voisi kuvailla sheriffeiksi.
Vauhtia ei ottelusta puuttunut.
Käsiä leviteltiin rikkeen merkiksi.
TUTOn Urho Nevalainen ja TPS Akatemian Santeri Perho puhuivat toisilleen pikkukakkoset.
Toisille sanan säilä ei riittänyt. TUTOn Maksim Mjazin ja TPS Akatemian Ossi Lumento painivat jäähyjen arvoisesti.
Tilannetta seurattiin penkin takaa. Tarkkasilmäiset saattoivat bongata tunnettuja nimiä pelaajien selistä.
Valkopaitojen valmennukset ohjeet olivat selvät. Joukkueen tuli olla valppaana kotijoukkueen ykköspelaajien ollessa jäällä.
Pelaajat kuuntelivat valmentajansa neuvoja, ainakin kolmannen erän loppuun saakka.
Valkopaitaiset vieraat kunnostautuivat maalinteossa.
TUTOn verkko heilui kolmesti.
Vieraiden oiva vire pisti kotijoukkueen valmennuksen mietteliääksi.
Kavennus ei helpottanut isäntien tuskaa.
Valkopaidat unohtivat valmennuksensa ohjeet ja lähtivät kuumentamaan kotijoukkueen parhaimmistoa.
Kovaan peliin vastattiin kovalla pelillä.