TPS hankaloitti HIFK:n tilannetta Naisten Liigassa

Muut Sarjat / Yleinen kuvakooste
TPS voitti HIFK:n Naisten Liigassa maalein 5–4. TPS aloitti pelin väkevästi, mutta menetti pelin hallinnan rikkeisiin. HIFK kiitti saadusta lisätilasta ja nousi kahden maalin johtoon ottelun puolivälissä. Juulia Salosen iskemä 1–2-kavennusmaali ei vielä nostanut joukkuetta mukaan peliin, mutta kolmannessa erässä alkoi tapahtua, kun TPS rynni takaa ohi 4–2-johtoon. HIFK haki aikalisän kautta lisää virtaa tekemiseensä ja onnistui venyttämään pelin vielä tasoihin. Uche Udeh ratkaisi kaksi pistettä turkulaisille jatkoajalla. Pisteet olisivat olleet arvokkaita vieraille, sillä eroa muihin joukkueisiin on kurottava, mikäli joukkue mielii Naisten Liigan ylempään jatkosarjaan.
TPS kukitti Mirka-Maria Kuivikko-Ollilan 300. pääsarjaottelun merkkipaalun saavuttamisesta.
Ottelu oli vierasjoukkueelle kotijoukkuetta merkittävämpi. Kolme pistettä Turusta olisi helpottanut joukkueen tilannetta ylemmän jatkosarjan saavuttamiseksi.
TPS tuli kovaa heti alkuminuuteilla.
HIFK lisäsi kuitenkin painetta hyökkäyspäässä.
Turkulaisten rikkeet sekoittivat joukkueen hyvä alun. Helsinkiläisvieraat veivät ottelun ensimmäiset 30 minuuttia kahdella maalillaan.
TPS:n ykköskentällinen oli vaikea pidäteltävä. Juulia Salonen pääsi iskemään kavennusosuman.
Mustavalkoiset tuulettivat löysin rantein.
Lievässä ahdingossa ollut TPS heräsi kamppailemaan pelin voitosta kolmannessa erässä. Oona Lahtinen psyykkasi Karoliina Rantamäkeä.