Sportille kauden ensimmäinen voitto Naisten Liigassa

Muut Sarjat / Yleinen kuvakooste
Sport voitti TPS:n maalein 3 - 6 Kupittaalla pelatussa Naisten Liigan ottelussa. Tasaisen ottelu ratkesi kotijoukkueen synkkään toiseen erään, jonka aikana puolustuspää rakoili harmittoman oloisissa tilanteissa kahden maalin verran. TPS ponnisteli vielä kolmannessa erässä maalin päähän, mutta kiri katkesi, kun tuomaristo ohjasi Janette Jokikokon pukukopin puolelle.
Sportin valmennus ja huolto olivat hyvillä mielin ennen ottelua. Lopputulos antoi varmasti aihetta hymyillä pelin jälkeenkin.
TPS ja Sport väänsivät tasaväkisesti.
Tilaa ei ollut ylimääräiseen neppailuun.
Välillä väännettiin ihan tosissaan.
TPS laukoi ahnaasti jo alkuminuuteilla.
Uche Udeh vastasi avausosumasta.
Noora Mylläri laukoi pelin tasoihin vajaa pari minuuttia myöhemmin.
TPS:n peli oli sekavaa toisessa erässä. Sport hyödynsi kotijoukkueen maalivahdin ja puolustuksen kommunikaatiokatkoksen.
Myös toisessa päässä meinasi käydä vastaavasti hassusti, mutta Sport välttyi takaiskumaalilta.
Turkulaisten syötöt napsuivat lapojen sijasta luistimiin.
Kotijoukkueen synkät hetket jatkuivat toisessa erässä. Mylläri pääsi iskemään alivoimamaalin.
TPS parensi peliään kolmanteen erään. Sport-vahti Melisa Mörösen jano oli sen mukaista.
Viivi Iso-Kouvola toi joukkueensa maalin päähän vieraista.
Sport ei kuitenkaan lannistunut.
Kotijoukkueen kiri katkesi ulosajoon. Katsomossa paheksuttiin tuomarin päätöstä, koska sen katsottiin syntyneen vasta tilanteen jälkeisestä protestoinnista.
Myös pelaajat äityivät tarjoamaan tuomareille paheksuvia katseita ja sanallista palautetta.
Ulosajon jälkeen peli muistutti enemmän jatkoaikaa...
...sillä aiempaa tarkkaa viisikkopeliä ei nähty. Sen sijaan maaleja syntyi vielä kolme kappaletta.