Maija Otamon urotyöt jatkuivat, mutta KJT Haukat jatkoi TPS:n tappioputkea

Muut Sarjat / Yleinen kuvakooste
KJT Haukat pitkitti TPS:n tappioputkea Naisten Liigassa. Repaleinen ja reissussa rähjääntynyt TPS pelasi heikon puolikkaan ottelun, kunnes se heräsi taistelemaan sille tärkeistä pisteistä. Herääminen tapahtui kuitenkin jälleen turhan myöhään, eikä joukkue päässyt maalia lähemmäksi pistettä Maija Otamon näyttävistä yksilösuorituksista huolimatta. Ottelu päättyi lukemiin 3 - 5.
Päätuomari esitteli hauistaan ennen kiekon pudottamista jäähän.
TPS oli jälleen ongelmissa loukkaantumisten takia. Tätä menoa katsomossa on enemmän mustavalkoisten pelaajia kuin vaihtoaitioissa.
Vauhtia ei ottelusta puuttunut, vaikka kotijoukkue pelasikin kolmella ketjulla.
TPS viiletti päästä päähän, pitäen kiekkoa hallussaan.
HPK:n kaatanut KJT Haukat luotti laukomiseen.
Laukominen tuotti hallintaa parempaa tulosta. Vieraat veivät ensimmäisen erän nimiinsä 0 - 2.
Lisämaaleihin oli aineksia, mutta Oona Mäki piti joukkuettansa pystyssä, välillä jopa selällään.
Hanna Brofelt palautti joukkueensa luottamuksen omaan tekemiseen toisen erän puolivälissä.
Ensimmäinen maali Naisten Liigassa sytytti pelaajan ja muun joukkueen.
KJT Haukat lisäsi kuitenkin johtoaan.
Mustavalkoisten puolustus oli myöhässä tilanteissa.
Maija Otamo taiteili valkopaitojen välistä maalintekoon.
Otamo niputti vieraiden puolustuksen kahdesti yksilösuorituksillaan. Hienoista suorituksista huolimatta pisteet karkasivat muille maille.