EHC Red Bull München pelaa kaupungin legendaarisessa olympiapuistossa – ja on DEL-liigan ehdoton suurseura

Red Bull Münchenin kotiareena Olympia Eishalle on rakennettu 1960-luvulla ja siellä on pelattu DEL-liigaa vuodesta 2010.
Halli sijaitsee nimensä mukaisesti Münchenin olympiapuiston ympäristössä.
Seuran fanituotemyymälästä sai kaikkea suositun energiajuomayhtiön logolla, onhan yhtiö seuran pääsponsori.
Katsomopaikkoja areenassa on 6 256, joista suuri osa on päätyjen seisomakatsomoissa.
Red Bull München kohtasi illan ottelussa Grizzlys Wolfsburgin.
Red Bull Münchenin puolustaja Konrad Abeltshauser koppaili huoltajan heittämiä kiekkoja alkulämmittelyssä.
Kotijoukkue otti ensimmäisessä erässä 1—0-johdon.
Erätauolla kilpailtiin, kuka saa keiloja lähimmäksi maalitaulua.
Jäälle heijastettiin myös tyylikäs tekstuuri ja logo.
Mediatilan tarjonta oli Suomeen nähden antelias. Se koostui salaatista, brezeleistä, hedelmistä — ja tietenkin energiajuomista.
19-vuotias lupaus Justin Schütz varattiin Florida Panthersiin 170. sijalla vuoden 2018 NHL-varaustilaisuudessa. Schütz iski ottelun toisessa erässä maalin.
Maximilian Daubner tökkäsi ottelun voittomaalin kolmannessa erässä. Ottelu päättyi lukemin 3—2 isäntien hyväksi. Red Bull München teki samalla uuden DEL-liigan ennätyksen: voitto oli kymmenes perättäinen kauden alusta laskettuna.
Joukkueen kokeneempaa puolta edustaa MM-kaukaloistakin tuttu Yannic Seidenberg.
Valmentaja Don Jackson on johdattanut joukkueensa DEL-mestareiksi 12 vuoden aikana viidesti Eisbären Berlinissä ja kolmesti Münchenissa. Jackson on myös tuttu 1980-luvun Edmonton Oilersista, jossa voitti mm. Jari Kurrin kanssa kaksi Stanley Cupia.
Opiskelijailta toi katsomoihin hyvin väkeä ja tunnelmaa.