Mielipide

Wilson ja Maclean tulivat Bluesiin voittamaan

LIIGA / Kolumni
Blues hankki kesän aikana kaksi Pohjois-Amerikkalaista hyökkääjää. Kanadalainen Donald Maclean ja amerikkalainen Landon Wilson johtavat joukkueen harjoituspelien pistepörssiä ja ovat vakuuttaneet myös vieraspaikkakunnilla. Jatkoaika tapasi miehet Bluesin harjoitusten yhteydessä.

Espoolaisseuran julkistaessa hankintansa keskiverto lätkäfani saattoi hieraista silmiään. Landon Wilson ja Donald Maclean, siis ketkä? Vaikka miehistä ei täällä kovin paljoa vielä tiedetä, voi jo nyt veikata kummankin nousevan liigaa seuraavien tietoisuuteen ensi kaudella.

Landon Wilson on 29-vuotias, 348 NHL-ottelua tililleen saanut laitahyökkääjä. Bluesin historian toiselta ulkomaalaiselta varakapteenilta odotetaan liigassa paljon, eikä vähiten miehen tekemien 111 NHL-pisteen takia.

Haastattelu

Landon Wilson vuodeksi Espooseen[lue lisää]

- Wilson on aivan huipputyyppi, todellinen ammattilainen. Sopii meidän joukkueeseen todella hyvin, valmentaja Kimmo Kiuru kertoo.

Haastattelu

Donald Macleanista Bluesin ykkössentteri[lue lisää]

27-vuotiaasta Donald Macleanista taasen odotetaan sitä kauan kaivattua ykkössentteriä joukkueeseen. Siihen miehellä on potentiaalia enemmän kuin tarpeeksi. AHL:ssä parhaimpina kausinaan huikeita tehoja tehtaillut kanadalainen oli viime kaudella joukkueensa paras pistemies.

- Donald on sellainen maaliahne sentteri, tosi taitava kaveri. En tiedä miksi hänelle ei ole auennut NHL:stä kunnon pelipaikkaa, mutta on kyllä kova vahvistus meille, Kiuru kuvailee.

» Lähetä palautetta toimitukselle