Mielipide

Väsynyt ja hidas JYP heräsi kuolleista

LIIGA / Kolumni

Kaikki merkit viittaavat seitsemän pelin sarjaan. Vaikka hetken aikaa näyttikin jyväskyläläisittäin pahalta.

Tarkalleen ottaen kolmannen puolivälieräottelun kolmannesta erästä neljännen puolivälieräottelun puoliväliin asti.

Neljännen ottelun puolivälissä JYP kaivoi esiin jälleen tutun loitsun

Kolmannessa ottelussa JYP passivoitui johtoasemassa ja HPK nappasi vierasvoiton toisessa jatkoerässä. Neljännessä ottelussa JYP näytti todella väsyneeltä ja hitaalta. Pelaajat eivät karvanneet enää aktiivisesti ylhäältä, ja HPK:n maalilla Emil Larmi sai koppailla kiekot hyvän työrauhan vallitessa.

Vaikutti siltä, että JYPillä oli bensa lopussa. Kevytrakenteinen HPK oli vipeltänyt kulmaralleissa jalat raskastekoisen vastustajansa alta.

Mitä vielä.

Neljännen ottelun puolivälissä JYP kaivoi esiin jälleen tutun loitsun, joka oli leimannut jyväskyläläisten pelaamista ottelusarjan alkupuolella. Kaksi kovaa härdelliä HPK-maalille, ja lopulta vaihdosta kentälle hypännyt Anssi Löfman tuikkasi kiekon maaliin ja herätti JYPin takaisin kuolleista.

Maalin jälkeen JYP ei ollut hidas eikä näyttänyt väsyneeltä, vaan otti kontrollin itselleen. HPK:n tasoituskin kuitattiin samalla reseptillä. Kiekko ja riittävästi miehiä maalille.

Keskiviikon viidenteen otteluun lähtiessä JYP on ainakin henkisesti niskan päällä. Maanantaina hankittu momentum kannattaakin hyödyntää ennen kuin heilurin liike kääntyy takaisin.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös