IFK - LUK
HPK - SAI
ILV - KÄR
ÄSS - JUK
OTT - COL 2.00
PHI - BOS 2.30
CGY - BUF 4.30
VAN - EDM 5.00
ARI - SJS 5.00
Mielipide

Mock-draftin ensimmäinen osa

NHL / Kolumni
Tämän vuoden NHL:n Entry draft tulee oleman erittäin yllätyksellinen, sillä varaustilaisuuden ykkösnimeksikin tarjotaan vielä kolmea nimeä. Seuraavassa Iiro Lehtonen ja Juha Kukkula yrittävät arvuutella ensimmäisten 14 varattavan pelaajan järjestystä tässä omassa alkupään mock-draftissaan.

Vuoro numero 1. New York Islanders:

Iiro: Islanders pääsee nyt neljännen kerran organisaation historian aikana valitsemaan koko NHL:n ykkösvarausta. Tilanne ei voisi enää olla maukkaampi, ja Islandersin manageri Garth Snow ottaakin tilanteesta kaiken irti pitämällä yleisöä jännitystä loppuun saakka. Lopulta valinta osuu John Tavaresiin, jonka merkitys mediaseksikkäänä pelaajana on epävarmassa tilanteessa elävälle organisaatiolle iso myös kentän ulkopuolella.

OHL:n London Knightsin riveissä tämän kauden päättäneeltä kanadalaiselta löytyy huikea taitovalikoima hyökkäyspäähän. Hänellä on loistokas pelisilmä sekä huikea maalivainu. Hän on pelannut koko OHL-uransa lähes maali per peli –tahtia. Tavaresin periksiantamattomuus ja voitonnälkä korvaavat pieniä luistelullisia ja puolustuspelin puutteita.

Juha: Islanders tekee odotetun päätöksen ja varaa OHL:n Londonin John Tavaresin. Neljän kauden pelaaminen OHL:ssä on antanut monille tilaisuuden syynätä hänen pelaamistaan ja nostaa esiin pienimmätkin negatiiviset piirteet. Harvoin draftissa kuitenkaan on saatavilla niin taitava maalintekijä kuin John Tavares. Puolustuspelin vivahteet on mahdollista välittää valmennuksen kautta. Ilmiömäistä maalintekotaitoa ei opettelemalla saa haltuun.

”John Tavares on harvinaislaatuinen pelaaja, sillä hän ei pelkää painerikkaita tilanteita. Vaan hän haluaa kiekoon itselleen, hän haluaa ratkaista ottelun. Tämä on erittäin hieno päivä New York Islandersille”, GM Garth Snow tiivistää. ”Party on, Garth!” säestää pöydän toiselta puolelta joukkueen omistaja, ratkiriemukas Charles Wang.Vuoro numero 2. Tampa Bay Lightning:

Juha: Jos Tavares on poikkeuksellinen lahjakkuus, sitä on myös MoDon puolustaja Victor Hedman. 198-senttisenä kolossina Hedman luistelee kuin olisi 178cm. Kiekon kanssa Hedman on taidokas ja kykenee oveliin syöttöihin. Vaikka Hedman ei NHL:ssä kovin fyysisesti pelaisikaan, hänellä on ulottuvuutensa ja pelisilmänsä avulla valtava etu lukuisiin muihin pelaajiin. Kukaties Tampa saa itselleen kaikin puolin paremman version Roman Hamrlikista?

Iiro: Lightning pääsee tyytyväisenä varaamaan viime vuoden ykkösvaraus Steven Stamkosin seuraksi huippuluokan puolustajan Victor Hedmanin. Ruotsalaisjärkäleestä Tampa Bay saa samalla kauan kaivatun johtohahmon puolustukselleen moneksi vuodeksi.

Hedman on jo nyt lähes täydellinen paketti, iso, riittävän fyysinen, sulava luistelija, joka pelaa mainiosti kentän molemmissa päissä. Vaikkei hänestä ehkä koskaan tulekaan sellaista Chris Prongerin ja Nicklas Lidströmin sekoitusta kuten on kaavailtu, tulee Hedmanista varmasti huippupuolustaja NHL:ään.Vuoro numero 3. Colorado Avalanche:

Iiro: Tämän vuoden kolmosvaraus on koko Avalanchen historian korkein varausvuoro. Valinta kohdistuu ilman pitkää pohdintaa keskushyökkääjä Matt Ducheneen, jonka taitovalikoimassa on monien mielestä paljon samaa kuin Joe Sakicillä.

Duchene on mahtava luistelija ja hänellä on huikaiseva lähtönopeus. OHL:n Brampton Battalionsissa viime kaudella pelannut nuorukainen omaa myös nopeasti lähtevän tarkan laukauksen, mutta järjestelee myös mielellään ketjukavereilleen tekopaikkoja.

Juha: Organisaation presidentti Pierre Lacroix pukee sanoiksi monen Coloradon kannattajan hartaan toiveen: Matt Duchene kuuluu tästä lähtien Avalanche-leiriin. Monena muuna vuonna Duchenen veroinen kaukalotaituri oltaisiin varattu ensimmäisenä. Hänestä tekee erityisen se, että Duchene on jo nyt yhtä pätevä ja tehokas puolustamaan kuin hyökkäämään.

Luistelunsa ja peliälynsä myötä Duchenea ei tarvitse NHL-tasolla peluutuksen kautta suojata, kuten monia muita tulokkaita. Hänellä ei ole selkeitä heikkouksia, joita vastustajat voisivat hyödyntää. ”On hienoa päästä tähän organisaatioon. Me tulemme palauttamaan Avalanchen ja Denverin sihen asemaan, minkä se ansaitsee, mestariksi. Odotan tulevaisuutta innolla, kunhan minulta vain ei odoteta lumilinkojen käyttämistä”, Duchene lohkaisee. Joe Sakicia ei naurata.Vuoro numero 4. Atlanta Thrashers

Juha: Thrashersin tahtoma pelaaja on WHL:n Vancouverin Evander Kane. Taitavan Kanen kehityskäyrä on ollut yhtäjaksoistä ylöspäinmenoa jo kaksi kautta. Kanadan joukkueessa alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa 17-vuotias Kane sopeutui pieneen rooliin ja loihti tehot 2+4=6. Ennen viime kautta hänen luisteluaan pidettiin puutteellisena, mutta nyt se nähdään jo vahvuutena.

Kanen kohdalla epäilyksiä aiheuttaa lähinnä runkosarjan pistetahdista jääminen pudotuspeleissä. Johtuiko se johtajuuden puutteesta vai väsymyksestä? Atlantan GM Don Waddell kertoo: ”Evander pelasi pitkän ja vaiherikkaan kauden. Kunhan hän saa parannettua lihaskuntoa ja kestävyyttä, hän on kuin uusi pelaaja”.

Iiro: Atlantalla on vuorollaan monia hyviä hyökkääjiä, joista valita. Valinta päätyy WHL:n Vancouver Giantsissa pelaavaan Evander Kaneen, jonka taidot tekivät Thrashers-GM Don Waddelliin suuren vaikutuksen.

Kanella on takanaan aivan huikaiseva kausi WHL:ssä. Nuorukainen merkkautti 61 ottelussa 48 maalia ja yhtä paljon syöttöjä. 96 tehopisteellään hän oli liigan neljänneksi tehokkain pelaaja, ja maalipörssissä Kane oli jaetulla toisella tilalla. Sentterinä ja laitahyökkääjänä viihtyvä Kane on vauhdikas luistelija, jonka paras avu on huikaiseva mailatekniikka. Giantsin nuorukainen pystyy harhauttelemaan vastustajiaan kovassakin luistelussa.Vuoro numero 5. Los Angeles Kings:

Iiro: Toronton GM Brian Burke yrittää varmasti saada tätä vuoroa itselleen, mutta Kings päättää lopulta käyttää vuoron itse. Heidän haaviin tarttuu WHL:n Brandon Wheat Kingsin sentteri Brayden Schenn. Tulevaisuus näyttää LA:ssa valoisalta, ja Schenn on laajaan lupauskaartiin arvokas lisä.

Schenn pelasi loistavan kauden juniorisarjassa viime kaudella. Hän oli johdattamassa joukkuettaan aina pudotuspelien välieriin saakka, jossa tie kuitenkin nousi pystyyn Calgary Hitmenin marssittua finaaliin. Schenniä kehutaan erittäin kokonaisvaltaiseksi hyökkääjäksi, jolla on loistavia johtajan ominaisuuksia. Brandonin hyökkääjä haluaa aina kentällä ollessaan kontrolloida peliä ja tapahtumia, ja harvoin jää niin sanotusti pelin ulkopuolelle.

Juha: GM Dean Lombardi arvostaa eniten pelaajia, joilta löytyy sisäinen draivi ja halu yltää niin hyväksi kuin on mahdollista. Ja pelaajia, jotka ovat joukkueorientoituneita ja tekevät mitä tahansa voittaakseen. Sellainen pelimies löytyy WHL:n Brandonista. Brayden Schenn on Philadelphian kapteenin Mike Richardsin kaltainen johtajatyyppi.

”Jos joltain pelaajalta löytyy niin suuri tahdonvoima kuin Brayden Schenniltä, hänellä on avaimet suuriin saavutuksiin. Brayden on kuin valmentaja. Hän tietää, mitä NHL-tasolla pärjäämiseen vaaditaan. Eikä hän pelkää työntekoa”, kommentoi Lombardi salamavalojen välkkyessä.Vuoro numero 6. Phoenix Coyotes:

Juha: GM Don Maloneyn papereissa pelaajan luistelun ja taidon on oltava korkealla tasolla. Tällainen pelaaja on saatavilla, sillä valinta kohdistuu Timrån hyökkääjään Magnus Pääjärvi-Svenssoniin. Pääjärvi pelasi 17-vuotiaana jo toisen kautensa Elitserienissä, nyt tehoin 7+10=17.

Pääjärven jämäkkä rakenne ja pelityyli soveltunevat varsin mutkattomasti NHL-kaukaloihin. Hän ajaa kursailematta maalille ja on harvinaisen vankkumaton luistimillaan. Rikkaan miehen Niklas Hagman?

Iiro: Schenn kiinnosti Toronton lisäksi myös Phoenixiä, mutta Coyotes varaa tänä vuonna lupaavan hyökkääjäkaartin taakse puolustajan. WHL:n Spokane Chiefs’n 196-senttinen Jared Cowen on juuri sellainen puolustuspään lukko, mitä Coyotes tällä hetkellä tarvitsee.

Pitkäksi mieheksi Cowen liikkuu sulavasti. Hän on todellinen pelote vastustajan pelaajille. Cowenilla on todella iso syliväli, ja hän ajaa vastustajia surutta laitaan. Johtajan luonnetta omaavan Cowenin päälle lankeaa suurin kysymysmerkki siitä, miten hän kuntoutuu vaikean polvioperaation jälkeen pelikuntoon?Vuoro numero 7. Toronto Maple Leafs:

Iiro: Viime vuonna Toronto sai nostettua varausvuoroaan, ja nappasi puolustukseen huippulupaavan Luke Schennin. Tällä kertaa Maple Leafs joutuu varaamaan omalla vuorollaan, mutta saa ruotsalaisesta Timrå IK:n hyökkääjä Magnus Pääjärvi-Svenssonista oivan lupauksen.

Ruotsalaislaituri on erinomainen ja nopea luistelija, joka haastaa mielellään vastustajia nopeudellaan ulkokautta. Pääjärvi-Svensson on parhaimmillaan pelintekijänä. Häntä on pelaajana verrattu paljon Modon kasvatteihin Peter Forsbergiin ja Markus Näslundiin.

Juha: Vaikka Luke Schennin veli Brayden ei olekaan enää varattavissa, GM Brian Burken päätös on helppo. WHL:n Spokanen puolustaja Jared Cowen edustaa kaikkea sitä, mitä Burke jääkiekkoilijoissa eniten arvostaa: Saskatchewanin hyytävillä aroilla karaistunut, valtavankokoinen (196cm) ja pelityyliltään luotettava puolustuspäässä.

”Ilman helmikuussa tullutta polvivammaa Jared Cowen ei olisi ilman NHL-joukkuetta enää seitsemännellä vuorolla. Nuorilla urheilijoilla on täydet mahdollisuudet toipua vakavistakin loukkaantumisista. Ja se, miten hyvin Cowen pelasi 16-vuotiaana kun hänen joukkueensa voitti Memorial Cupin, teki organisaatioomme lähtemättömän vaikutuksen”, arvioi Burke, melkein hymyillen.Vuoro numero 8. Dallas Stars:

Juha: Uudella Stars-GM Joe Nieuwendykilla on kahdeksannella vuorolla hyvä tilaisuus tuoda oma kädenjälkensä organisaatioon. Urakka alkaa varaamalla Allsvenskanin Leksandista puolustaja Oliver Ekman-Larsson. Jo 17-vuotiaana Ekman-Larsson lukeutui joukkueensa parhaimmistoon.

Ekman-Larssonin luistelu on niin virtaviivaista, että kaarrosten aikana edes jään narskumista ei kuule. Hän on taidokas antamaan avaussyöttöjä ja liikkeensä ansiosta menestyy puolustuspäässä. Ekman-Larssonin virheetön peli ja paineensietokyky tuo väistämättä mieleen Nicklas Lidströmin pelityylin. Kärsivällisyyttä ja monta lautasta palttua sekä lihapullia kuitenkin vaaditaan, ennenkuin Ekman-Larsson on valmis NHL:ään.

Iiro: Dallasilla on kahdeksannella vuorolla mahdollisuus saada oiva lisä hyökkäyspotentiaalia joukkueeseensa, eikä Dallas-GM Joe Nieuwendyk jätä mahdollisuutta käyttämättä. Itsekin yliopistosta NHL:ään tullut Nieuwendyk ottaa historian ensimmäisenä varauksenaan yliopistopelaaja Jordan Schroederin.

Oikealla laidalla ja keskushyökkääjänä viihtyvä Schroeder on erittäin liukas luistelija, jonka taito-ominaisuudet ovat yhdet draftin parhaista. Hänellä on ilmiömäinen pelisilmä ja silkinpehmeät kädet. Schroederin pienestä koosta on ollut keskustelua, mutta lyhyt amerikkalainen on fyysisesti kuitenkin yksi varaustilaisuuden vahvimmista.Vuoro numero 9. Ottawa Senators:

Iiro: Ottawa hakee riveihinsä hyökkäyspään taitoa, ja OHL:ssä London Knightsin riveissä pelaava Nazem Kadri on sopivasti Senatorsin ulottuvissa.

Kadri on huiman taitava pelaaja, joka tekee upeita suorituksia pelistä toiseen. Kadri on pelintekijä, mutta hän omaa myös hyvän laukauksen, jota on alkanut tällä kaudella käyttää yhä useammin. Hän iski joukkueessaan 78 pistettä ja jätti pudotuspeleissä jopa John Tavaresin paikoin varjoonsa.

Juha: Myllerryksen keskellä vellova Senators viittilöi estradille Scott Glennien, Brayden Schennin ketjukaverin WHL:n Brandonista. Glennie ei pelaa yhtä fyysisesti kuin Schenn, mutta Glenniellä on enemmän henkilökohtaista taitoa. Glennie on hyvä luistelija ja omistaa tarkan laukauksen.

Glennie oli kauden lopulla olkapäävamman vuoksi sivussa pari kuukautta, mutta pudotuspelien 12 ottelussa Glennie ylsi tehoihin 3+15=18. Kaiken mennessä kohdalleen, Glenniestä saattaa lutviutua Ottawalle Alex Tanguayn tyyppinen nopea taitohyökkääjä.Vuoro numero 10. Edmonton Oilers:

Juha: Pelatessaan QMJHL:n Drummondvillessä puolustaja Dmitri Kulikov on niittänyt monenlaista mainetta. Kulikov oli liigan paras puolustaja kiekollisesti ja avitti joukkueensa aina Memorial Cup –turnaukseen saakka. Vankkarakenteinen ja ripeästi liikkuva Kulikov osaa myös taklata, mikä lupaa hyvää puolustuspään velvoitteiden hoitamisen suhteen NHL-tasolla.

Kulikovin asenteesta Pohjois-Amerikkaa kohtaan kertoo se, että englannin lisäksi hän on opetellut myös ranskan. ”Kulikov on niin monipuolinen ja kehityskelpoinen pelaaja, ettemme missään tapauksessa halunneet hänen päätyvään oman divisioonamme Minnesotaan. Kulikovia vastaan pelaaminen ei ole helppoa”, toteaa Oilersin pääskoutti Stu McGregor.

Iiro: Edmonton iloitsee, että puolustaja Dmitri Kulikov on saatavilla vielä kymmenennellä vuorolla. Venäläinen Kulikov lähti 17-vuotiaana QMJHL-sarjaan pelaamaan, mikä on vaikuttanut erittäin positiivisesti hänen asetelmiinsa tässä varaustilaisuudessa.

Kulikov on yksi draftin valmiimpia pelaajia. Hänen on aavisteltu pystyvän hyppäämään NHL:ään jo ensi kaudeksi. Venäläispuolustajan parhaisiin ominaisuuksiin kuuluvat sulavan pehmeä luistelu, huikaiseva kiekkokontrolli ja peliäly. Vuosi Pohjois-Amerikassa on parantanut paljon Kulikovin fyysistä peliä, ja hän pystyy yllättämään hyvän luistelunsa ansiosta vastustajan avojään taklauksillakin.Vuoro numero 11. Nashville Predators:

Iiro: Nashville on varannut viime vuosina paljon puolustuspään pelaajia. Tällä kertaa Predatorsin manageri David Poile päättää tällä kertaa valita hyökkääjän. Valinta osuu Brayden Schennin tutkapariin Scott Glennieen, jolla on takanaan erittäin vahva kausi WHL:ssä.

Glennien selkein ase on huikaiseva nopeus. Hän on draftin nopeimpia pelaajia, ja hänen spurttinsa vetävät vertoja jo NHL:n kärkimiehille. Glennie on kuitenkin melko monipuolinen pelaaja: hän pystyy pelaamaan laidassa ja keskellä. Hänellä on hyvät pehmeät kädet ja vainua maaleille.

Juha: Jordan Schroeder. Tästä lähtien Nashvillen edustaja, joka on tehnyt jokaisella pelaamallaan tasolla selvää jälkeä. Viime kaudella hän oli 18-vuotiaana NCAA-yliopistokiekon parhaimpia pelaajia. Schroeder tekee tuhojaan vastustajan päädyssä pelintekijän vaistojensa ja erinomaisen luistelun avulla. Schroeder osoitti harvinaista kylmähermoisuutta; hän ei milloinkaan mene paniikkiin käsitellessään kiekkoa.

Pienen (175cm) koon johdosta Schroederia ei varata tämän ylempänä. Nashvillen GM David Poile näkee Schroederissa yhtäläisyyksiä erään NHL-veteraanin kanssa: ”Hän on kuin Mark Recchi uransa alkupuolella. Schroederkin on taitava jässikkä, joka pystyy pelisilmänsä myötävaikutuksella tekemään ketjukavereistaan parempia”.Vuoro numero 12. Minnesota Wild:

Juha: Nopeamman ja aktiivisemman uuden pelitavan nimeen vannova GM Chuck Fletcher aloittaa ensimmäisen draftinsa varaamalla USHL:n Chicagossa pelanneen puolustaja John Mooren. Liukkaasti liitävä ja isokokoinen (191cm) Moore on yksi draftin parhaista luistelijoista. Ketteryyden ja pelisilmänsä ansiosta Moore pelaa usein kuin neljäs hyökkääjä.

Mooren ominaisuudet ja asenne pätevät kohtuullisesti myös puolustuspäässä. Ensi kaudeksi Moore siirtyy Colorado Collegeen kasvamaan korkoa. Siellä hänen pelaamisensa pääsee jalostumaan entisestään. Puolustajan kun ei kannata olla jokaisessa tilanteessa kärkikarvaajana – etenkään alivoimalla.

Iiro: Vuorolla 12 varaava Minnesota Wild on muutosten kourissa. Draftista heille löytyykin oiva pelaaja muutoksen tekijäksi, eli voimahyökkääjä Zack Kassian.

Oikealla laidalla pelaava Kassian on yksi draftin kovimmista pelaajista. Hän on isokokoinen pelaaja, joka taklaa mielellään vaihdosta toiseen. Fyysisyydestä huolimatta Kassian on myös taitava pelaaja, mistä kielii miehen viime kauden tehot OHL:ssä. Peterborough Petesin paidassa Kassian tehoili yli piste per peli –tahtia.Vuoro numero 13. Buffalo Sabres:

Iiro: Buffalo varasi viime vuonna ykkösvarauksenaan isokokoisen puolustajan Tyler Myersin. Tänä vuonna Sabres varaa Myersin rinnalle monipuolisen ruotsalaispuolustaja Oliver Ekman-Larssonin

Hienot alle 18-vuotiaiden kisat pelannut Leksand-pakki on noussut kohisten tämän vuoden aikana eri draft-listauksissa. Ekman-Larsson on taitava luistelija, ja hänen kiekolliset taitonsa ovat huimat. Ruotsalaispakki ennakoi tilanteita kaukalossa oivan pelikäsityksensä ansiosta. Kun hän vielä kehittyy fyysisesti, saa Sabresin organisaatio nauttia tästä miehestä monia vuosia.

Juha: Sabres-nuttuun ujuttautuu OHL:n Windsorin puolustaja Ryan Ellis. Ellis pelasi sensaatiomaisen kauden, johon kuului valinta OHL:n parhaaksi puolustajaksi ja alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruus. Ellisillä on painava laukaus ja kiistämättömän paljon kiekollista taitoa. Suurin huolenaihe on, miten hän 175-senttisenä pakkina pärjää NHL-tasolla.

Buffalolla ei ole tapana ylenkatsoa lyhyitä pelaajia. He valitsevat mielellään pelaajan, joka pystyy pyörittämään ylivoimapeliä ja sivaltamaan valtavia laukauksia. Riskinä on, että Ellisistä ei ole tasakentällisin pelattaessa läheskään niin paljon hyötyä.Vuoro numero 14. Florida Panthers:

Juha: Ulos pudotuspeleistä niukasti jäänyt Florida luottaa edelleen parhaan saatavilla olevan ison pelaajan periaatteeseen. Panthers-järjestelmää saapuu täydentämään WHL:n Lethbridgen Carter Ashton. Isoksi (191cm) pelaajaksi Ashton on varsin etevä luistelemaan. Merkittävintä on, että hänen luistelunsa ja kiekolliset kykynsä ovat parantuneet selvästi kuluneen kauden aikana.

”Pelityyliltään Ashton on maalia kohti hakeutuva ja hän osallistuu mielellään myös puolustamiseen. Ashtonilla on ylenpalttisesti piileviä kykyjä, joista maalinteko tuli esiin viime kaudella. 30 maalia WHL:ssä on melkoinen saavutus sen lisäksi, miten mainiosti Ashton pelaa ilman kiekkoa”, Floridan pääskoutti Scott Luce kehuu.

Iiro: Florida pallottelee vuorollaan edessään kahden taitavan puolustajan, John Mooren ja Ryan Ellisin välillä. Panthersin valinta osuu kuitenkin lopulta jälkimmäiseen, ja Ryan Ellis pääsee myhäilemään lavalla pantteripaita päällään.

OHL:ssä Windsor Spitfiresin riveissä Kanadan junioriliigan mestaruuden Memorial Cupin voittanut Ellis on varaustilaisuuden parhaita hyökkääviä puolustajia. Hänen hyökkäyspään taidot ovat sitä luokkaa, että miestä voi tituleerata aiheestakin neljänneksi hyökkääjäksi. Ellisin kohdalla kysymysmerkkejä on noussut hänen koostaan lähes jokaisella hänen pelaamallaan sarjatasolla, mutta aina Ellis on romuttanut nämä luulot vääriksi.

Joukkue Iiro Juha
1. New York Islanders: John Tavares John Tavares
2. Tampa Bay Lightning: Victor Hedman Victor Hedman
3.Colorado Avalanche: Matt Duchene Matt Duchene
4. Atlanta Thrashers: Evander Kane Evander Kane
5. Los Angels Kings: Brayden Schenn Brayden Schenn
6. Phoenix Coyotes: Jared Cowen Magnus Pääjärvi-Svensson
7. Toronto Maple Leafs: Magnus Pääjärvi-Svensson Jared Cowen
8. Dallas Stars: Jordan Schroeder Oliver Ekman-Larsson
9. Ottawa Senators: Nazem Kadri Scott Glennie
10. Edmonton Oilers: Dmitri Kulikov Dmitri Kulikov
11. Nashville Predators: Scott Glennie Jordan Schroeder
12. Minnesota Wild: Zack Kassian John Moore
13. Buffalo Sabres: Oliver Ekman-Larsson Ryan Ellis
14. Florida Panthers: Ryan Ellis Carter Ashton


» Lähetä palautetta toimitukselle