Mielipide

VÄRITYSKIRJA: Narri etsii kuningasta

KHL / Kolumni
Joku on joskus sanonut, että jääkiekko on yksinkertaisten miesten yksinkertainen laji. Jari Kurri lienee yksi lajinsa edustajista, joten Värityskirja auttaa Kurria työpaikkailmoituksen laatimisessa.

Tehtävän kuvaus

Työpaikkasi sijaitsee Pasilassa. Töihin pääset näppärästi julkisilla, koska toimipisteemme sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella. Toimistomme alakerroksissa on myös runsaasti parkkitilaa, jota voit tarvittaessa hyödyntää.

Jokerit on vuonna 1967 perustettu jääkiekkojoukkue. Olemme alunperin itähelsinkiläinen joukkue, joka on astunut Suomenlahden kokoisen askeleen itään. Olemme vuodesta 2014 asti pelanneet KHL:ssä. Nyt toimitusjohtajamme siirtyessä muihin tehtäviin syistä, joita emme halua enempää kommentoida, etsimme uutta toimitusjohtajaa.  

Oy Suomi Ab:n talous on osoittanut lieviä kasvun merkkejä. Bruttokansantuote on paljon kotimaisen kulutuksen varassa. Meillä nämä merkit eivät ole toteutuneet. Viimeiset viisi vuotta olemme tehneet pahasti turskaa ja varsinkaan kotimainen väki ei ole oikein löytänyt katsomoihin. Tähän toivomme sinun löytävän ratkaisun.

Kaikesta huolimatta taloutemme on turvattu Nornickel Harjavallan toimesta. Nornickel on venäläinen osakeyhtiö ja maailman suurin nikkelin tuottaja. Suomalaisessa mediassa ja suomalaisille kannattaa sanoa painokkaasti sana Harjavalta ja painottaa yrityksen kotimaisuutta.

"Kyllä minä maksan sulle sen nikkelimarkan, jonka olen sulta lainannut," kuuluu vanha suomalainen veisu. Nikkeli on meilläkin tärkeässä roolissa, sillä erotuksella että me emme näitä nikkelirahoja takaisin maksele.

Odotamme sinun olevan nuori, mutta jo kyntensä näyttänyt jääkiekkojohtamisen ammattilainen. Eduksi katsomme hyvän englannin sekä venäjän kielen taidon.

Tarjoamme hyvät henkilöstöedut. Tästä osoituksena ex-toimitusjohtajamme Eveliina Mikkola sai kiitokseksi palveluksistaan huvilan Siperiasta. Kutsumme tätä yhdessä leikkisästi työleiriksi.

Me tarjoamme sinulle pitkät kesälomat ja näköalapaikan venäläisen jääkiekkoilun huipulla. Pelaajillamme on ollut kausittain mahdollisuus osallistua alusta alkaen Jukka Jalosen MM-leirityksiin ja tästä edusta olemme yhdessä KHL-johdon kanssa pitäneet kiinni. 

XOX,

Jari Kurri

Värityskirja on toimittaja Petri Lajusen ajankohtaisiin aiheisiin tarttuva pakina, joka julkaistaan sunnuntaisin.

» Lähetä palautetta toimitukselle