Mielipide

Pakina: Liigapelaajalle morsian ja Salatut kiekkoelämät – MTV:n ensi kauden liigalähetykset vievät hassuttelun uudelle tasolle

LIIGA / Kolumni
Oranssit pikkutakit, uuden näkökulman asiantuntijat ja viihteen maksimointi. Mitäpä muutakaan voisi odottaa täydelliseltä kiekkolähetykseltä?

Pöllölaaksosta kajahti eilen uutinen, mikä oli varsin odotettu. Telian liigalähetykset muuttuvat ensi kaudesta alkaen MTV:n, tarkemmin sanottuna C Moren urheilulähetysten tapaisiksi.

Tärkein muutos katsojille on tietenkin se, että pelikatkojen määrä lisääntyy selvästi ensi kaudella. Pelin katkonaisuuden lisääntyminen ei ole pelkästään huono asia, sillä myös vaarallisia tilanteita syntyy kaukalossa entistä enemmän.

Legendaariset oranssit pikkutakit vedetään garderobista pitkän tauon jälkeen lähetyksiin. Valitettavasti Timo Jutila ei palaa jakamaan kiakkotietämystään, sillä Tapolan tuotteet kypsentyvät rillillä ympäri vuoden. No, koristaahan se oranssi myös toista tamperelaista pakkilegendaa, Saravon Pekkaa.

Pelin ulkopuolella kiekkolähestysten sisältö mullistuu täysin, sillä mukaan astuu tunnettuja ruutukasvoja MTV:n lähetyksistä. Asiantuntijakaarti täydentyy alan kiistattomilla ammattilaisilla Maria Veitolalla ja Jorma Uotisella – ei huono. Juontajapuolella uutta otetta lähetyksiin tuovat Mikko Leppilampi ja Ile Uusivuori.

Uusina konsepteina lähetyksissä nähdään osioita, joissa sukelletaan kiekkoilijoiden arkeen täysin ennennäkemättömällä tavalla. Vappu Pimiän ja Viivi Pumpasen juontamassa Liigapelaajalle morsian -osiossa nuorille alfauroille etsitään sitä oikeaa. Salatuissa kiekkoelämissä eli Kiekkareissa paneudutaan Nordenskiöldinkadun asukkaiden arkeen.

Liiga tulee näkymään myös MTV:n perusohjelmistossa. Liigapelaajista tulee Possen suihkurallin vakiovieraita ja Rikospaikassa käsitellään tavallisten rikosten lisäksi kaukalossa nähtyjä rottailuja.

Loppukevennyksenä uudistuneissa lähetyksissä valmistetaan pelipäivän illallinen Kape Aihisen ja Pipsa Hurmerinnan johdolla. Herkullista, eikö vain?

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Telia

Kaudesta 2018-19 alkaen Liigan uutena mediakumppanina on toiminut ruotsalaisen Telia Companyn Suomen maayhtiö Telia Finland. Yhteistyösopimus on kuuden vuoden mittainen.

Kolumni
Näkemys: Klassikkopelit, Kiekko-Espoo ja JoKP ruokkivat nostalgianälkää, mutta tulevaisuutta ei voi rakentaa menneisyyden varaan
13.5.2020 16:30
Nostalgisina aikoina täytyy pitää huolta, että visiot suuntaavat tulevaisuuteen eivätkä menneeseen.
Kolumni
Pakina: Liigapelaajalle morsian ja Salatut kiekkoelämät – MTV:n ensi kauden liigalähetykset vievät hassuttelun uudelle tasolle
13.5.2020 13:34
Oranssit pikkutakit, uuden näkökulman asiantuntijat ja viihteen maksimointi. Mitäpä muutakaan voisi odottaa täydelliseltä kiekkolähetykseltä?
Uutinen
MTV ottaa haltuun Liigan tv-tuotannon – Telia Finlandin toimitusjohtaja lupaa jatkossa entistä paremman katselijakokemuksen
11.5.2020 10:38
Tuotannon siirtyminen tuo Liiga-kiekon nähtäväksi maksullisille C Moren kanaville.

Lue myös