Jokereiden KHL-historian toiseksi pisin voittoputki sai jatkoa − Petteri Lindbohmille KHL-uran avausmaali

KHL / Raportti
Petteri Lindbohm teki ensimmäisen maalinsa jokeripaidassa.
Kuva © Joonas Kämäräinen
Jokerit onnistui jatkamaan KHL-uran toiseksi pisintä voittoputkeaan, joka on nyt kahdeksan ottelun mittainen.

Illan otteluun lähdettäessä Jokerit sivusi seitsemällä perättäisellä voitolla KHL-historiansa toiseksi pisintä voittoputkea kaudelta 2014—2015. Jokerien KHL-ajan tähän mennessä pisin voittoputki on nähty kaudella 2017—2018, jolloin perättäisiä voittoja tuli peräti 15 kappaletta.

Jensen sikaili, Lindbohmille KHL-uran avausmaali

Torpedo tuli vahvasti otteluun, ja hyökkääjä Ken Agostino iski ottelun avausmaalin, kun ottelua oli kulunut vasta reilut kolme minuuttia.

Avauserässä nähtiin myös eriskummallinen tilanne, kun Nicklas Jensen sikaili itselleen suihkukomennuksen. Jensen sai ensin Torpedo-puolustaja Mark Marinin nyrkistä iskun naamaan, ja Jokerit oli pääsemässä ylivoimalle, kunnes Jensen päätti kostaa iskun puskemalla tätä päähän. Tästä tuomittiin Jensenille suihkukomennus.

Tasavajaalla pelatessa Petteri Lindbohm iski KHL- ja jokeriuransa ensimmäisen maalin Teemu Turusen ja Tommi Kivistön syötöstä, ja näin Torpedon maalivahti Andrei Tikhomirov oli yllätetty ensimmäisen kerran.

Erätauolle lähdettiin Agostinon ja Lindbohmin maalein tilanteessa 1−1.

Ratkaisu nähtiin ottelun loppuhetkillä

Toisessa erässä ei maaleja nähty, ja ratkaisua saatiinkin odottaa kolmanteen erään. John Norman vei Jokerit ensin 2−1-johtoon, ja vain hetkeä myöhemmin Yegor Martynov tasoitti puntit tasan.

Ottelu ratkesi vasta aivan kolmannen erän lopussa. Hannes Björninen otti aloitusvoiton, jonka esityöstä Brian O'Neill sai iskettyä narrinutut 3−2-johtoon vain puoli minuuttia ennen ottelun päätöstä. Iiro Pakarinen iski naulan arkkuun kolme sekuntia ennen loppusummeria lyömällä kiekon tyhjään maaliin.

Illan ottelu oli Jokereille kauden kymmenes. Kymmenessä ottelussa on kertynyt kahdeksan voittoa ja kaksi tappiota. Jokerit matkaavat seuraavaksi takaisin Helsinkiin, jossa se kohtaa lauantaina HK Sotshin.

» Lähetä palautetta toimitukselle