Dinamo toiselle kierrokselle − KHL:n kahdeksan parasta joukkuetta selvillä

KHL / Raportti
Dinamo tähdet juonivat joukkueensa jatkoon.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Dinamo Moskova selvitti tiensä kahdeksantena joukkueena KHL:n pudotuspelien toiselle kierrokselle, jotka alkuperäisen suunnitelman mukaan alkaisivat ensi viikon tiistaina.

Dinamo Moskova haki vieraskaukalosta 3–2-voiton ensimmäisessä jatkoerässä syntyneellä Dmitri Jaskinin maalilla. Dinamo kaatoi ottelusarjassa paikallisvastustaja Spartak Moskovan voitoin 4–2.

Kuudennessa ottelussa Spartak johti ottelua kahden erän jälkeen Aleksandr Hohlatšovin ja Robin Hanzlin maaleilla 2–1, mutta vierasjoukkue tasoitti ottelun kolmannessa erässä Andre Peterssonin ylivoimamaalilla.

Voittomaali nähtiin lopulta ajassa 63.16, kun Jaskin ohitti Spartak-maalivahti Julius Hudacekin. Tilannetta haastettiin paitsiona, mutta tilanne jäi voimaan.

Dinamo kohtaa toisella kierroksella TsSKA Moskovan.