Traktor nollasi SKA Pietarin

KHL / Raportti
Tomas Hyka naulasi Traktorin voiton kolmannen erän puolivälissä.
Kuva © Joonas Kämäräinen
Traktor Tšeljabinsk kaatoi kylmää vettä SKA Pietarin niskaan keskiviikon KHL-kierroksella. Spartak Moskova kaatoi kotijäällään Severstalin.

Keskiviikon KHL-kierroksella nähtiin melkoinen yllätys, kun Helsingin Jokerit maanantaina kaatanut Traktor Tšeljabinsk jatkoi voittojen tiellä Pietarissa. Traktorin maalilla aloitti Ivan Fedotov, joka tarvitsi nollapeliin ainoastaan 26 torjuntaa. Tomas Hyka iski vieraiden ainoan osuman kolmannessa erässä, kun vieraat voittivat pelin lukemin 1–0.

Jori Lehterän johtama Spartak Moskova johti kotiotteluaan Severstal Tšerepovetsia vastaan kolmannessa erässä jo lukemin 3–1, mutta sitkeä Severstal vei pelin jatkoajalle. Jatkoajalla kotijoukkueen sankariksi nousi 22-vuotias Maksim Tsyplakov, joka iski ottelun toisella maalillaan voiton Spartakille. Kotijoukkueen slovakialaishyökkääjä Martin Bakos iski ottelussa tehot 1+2.

Suomalaisista Joonas Nättinen syötti Severstalin toisen osuman.

KHL-kausi jatkuu torstaina seitsemän ottelun kierroksella. Itäisessä konferenssissa nähdään huippuottelu Barys Nur-Sultanin ja Avangard Omskin välillä. Lännessä Helsingin Jokerit matkaa Lokomotiv Jaroslavlin vieraaksi.