Lokomotivin kalavelat jäivät maksamatta – Jokerit komeaan vierasvoittoon

KHL / Raportti
David Sklenicka oli ensimmäisenä onnittelemassa kauden avausmaalia tehnyttä pakkipariaan.
Kuva © Mikko Taipale / Jokerit
Helsingin Jokerit nappasi Lokomotiv Jaroslavlin vieraana viikon toisen voittonsa ja venytti pisteputkensa kolmen ottelun mittaiseksi.

Helsingin Jokerit sekoitti ketjunsa lauantain otteluun ja se tuotti myös tulosta, kun Jokerit haki vierasvoiton lukemin 3–2. Vierasjoukkueelta maalinteossa onnistuivat Nicklas Jensen, Jordan Schroeder ja Jakub Krejcik. Lokomotiv Jaroslavlin maalit menivät Vladimir Tkatsjovin ja Jegor Korskovin nimiin.

Anders Lindbäck nappasi vieraiden maalilla kauden toisen voittonsa 36 torjunnalla.

Jokerit jatkaa kauttaan kotijäällä tiistaina Spartak Moskovaa vastaan ja Lokomotiv matkustaa Vitjazin vieraaksi Podolskiin.

Vierailta vahva alku otteluun

Jokerit aloitti maalinteon ottelun ensi minuuteilla, kun ykkössentteri Schroeder iski laidasta kiekon helpohkosti ohi Daniil Isajevin

Toisessa erässä nähtiin yhteensä neljä maalia. Ensin Tkatsjov iski pelin ylivoimalla tasoihin, mutta vain hetkeä myöhemmin puolustaja Krejcik vei vieraat uudemman kerran johtoon kauden ensimmäisellä maalillaan.

Krejcikin tasoitusmaalin jälkeen molemmat joukkueet pääsivät kertaalleen ylivoimalle, mutta lisämaaleja ei erikoistilanteilla nähty.

Jokerit lisäsi johtonsa kahteen maaliin ennen kolmatta erää, kun Jensen ohjasi kauden kuudennen maalinsa maalin takakulmalta.

Lokomotiv kampesi päätöserässä maalin päähän

Kolmas erä oli hyvinkin tasainen ja näytti siltä, että Jokerit lipuu helppoon voittoon, mutta Lindbäckin harhailu johti Korskovin kauden neljänteen maaliin.

Lokomotiv sai varsinaisen peliajan lopulla vielä ylivoiman, mutta ei onnistunut tekemään tasoitusmaalia, joten pisteet lähtivät Jokereiden mukaan.