Jokerit jatkoi huimaa voittoputkeaan Severstalin kustannuksella

KHL / Raportti
Iiro Pakarisen maalit olivat Jokerien voiton yksi tekijöistä.
Kuva © Joonas Kämäräinen
Jokerien 11. perättäinen voitto näki päivänvalon, kun Severstal Tšerepovets kaatui 4–1-lukemin Helsingin perjantai-illassa.

Kalle Kossila palasi kahden viikon tauon jälkeen helsinkiläisseuran kokoonpanoon ja hyökkääjä merkautti Jokeiren 4–1-voittolukemiin päättyneessä ottelussa syöttöpisteen. Jokereilta ottelussa maaliverkkoa pöllytticät Teemu Turunen, Brian O'Neill sekä kahden maalin iltaa viettänyt Iiro Pakarinen

Ensimmäinen erä oli fyysistä peliä. Molemmilla joukkueilla oli omat maalintekopaikkansa. Severstalin ainoa maalintekijä Vladislav Kodola oli koko erän aktiivinen. Vierasjoukkueesta näkyvästi esillä erässä oli myös Lukossa Suomen mestaruuden voittanut Robin Press.

Myöskin Liigasta tuttuja Robert Roobaa ja Jakob Stenqvistiä ei juuri huomannut kaukalossa. Ottelun avausmaali oli kaunista katseltavaa, kun isäntien ollessa alivoimaisena O'Neill ajoi maalille ja Turusella oli helppo työ survoa irtokiekko verkon perukoille. 

Toinen kaksikymppinen oli täydellistä Jokereiden dominointia. Erässä nähtiin isänniltä pitkiä hyökkäyksiä sekä laukauksia. Konstantin Shostakinin selän taakse meni kuitenkin vain yksi kiekko ja se oli vieraille helpotus tapahtumiin nähden. Vieraat olivat aivan telineissä, eivätkä päässeet erän aikana liikkeelle omalta alueelta.

Kolmannen erän alkuun vierailla oli muutama paikka, mutta Jokerit selvitti maalintekoaikeet. Ottelun loppua kohden isännät saivat taas hengen päälle ja kaunistelivat kahdella maalilla lukemia.

Jokereilla kausi jatkuu tulevana maanantaina Traktor Tšeljabinskin vieraana ja Severstalilla matka jatkuu tulevaksi sunnuntaiksi Spartak Moskovan vieraaksi. 

» Lähetä palautetta toimitukselle