Jokereille kuudes peräkkäinen voitto − Barys nurin voittolaukauskisassa

KHL / Raportti
Jokereiden miehistö juhli kuudetta peräkkäistä voittoa.
Kuva © Joonas Kämäräinen
Jokerit oli ennen illan Barys-ottelua voittanut viisi peräkkäistä kamppailua. Nur-Sultanin ylpeys taisteli tiukasti voitosta, mutta joutui nöyrtymään lopulta rankkareilla.

Jokereiden alku Barysia vastaan oli suhteellisen kaksijakoinen. Ensimmäiset minuutit menivät toki Jokereiden hallinnassa, mutta niin vain Barys onnistui iskemään avausmaalin reilun kolmen minuutin pelin jälkeen. Erän loppua kohden kotijoukkueen tempo alkoi hidastua ja Barys pääsi entistäkin helpommin peliin mukaan.

Lisämaaleja ei kuitenkaan enää nähty, joten vieraiden maalin johdosta poistuttiin toista erää varten. Joni Ortio torjui avauserässä 10 laukausta ja Janne Juvonenkin keräsi viisi torjuntaa.

Toisessa erässä ehdittiin tuhlata lukuisia erikoistilanteita ennenkuin verkot heiluivat. Jokerit tasoitti pelin ja meni johtoonkin, mutta Barys kuittasi erän lopulla. Juvonen torjui 11 laukausta, kun Ortio puolestaan selvisi yhdeksällä.

Kolmas erä oli suhteellisen tasaista vääntöä mutta maalit puuttuivat, joten ratkaisua haettiin jatkoajan kautta voittomaalikilpailusta. Jesse Joensuun osuman ja Juvosen torjuntojen turvin Jokereiden voittoputki kasvoi kuuteen otteluun 3−2-lukemilla. 

» Lähetä palautetta toimitukselle