Jokerit romahti Kazakstanissa

KHL / Raportti
Jokerikapteeni onnistui pitkästä aikaa viimeistelyssä, vaikka se olikin murskatappiossa laiha lohtu.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Helsingin Jokerit koki lauantaina kovia. Vieraat olivat pari erää pelissä mukana, mutta kolmannessa isännät latoivat peräti viisi osumaa ja veivät pelin lukemin 8-2. Tappion lisäksi Jokerit koki takaiskun, kun Steve Moses joutui jättämään pelin kesken taklaustilanteen jälkeen.

Jokerit oli heti avauserässä alakynnessä, mutta kykeni kuitenkin menemään johtoon Sakari Mannisen osumalla. Barys voitti erän laukaukset peräti 15-4, mutta pystyi tekemään Jokereiden tapaan vain yhden osuman.

Jokerileirissä erän harmittavin tilanne nähtiin, kun Steve Moses odotti takaa tulevaa syöttöä ja Barysin Aleksei Makljukov jysäytti laiturin yli. Erätauolle mentiin teknisten ongelmien takia hieman aikasemmin, eikä Moses enää palannut sen jälkeen kentälle.

Toisessa erässä Jokerit oli paremmin mukana ja peli oli melko tasaista. Päätöserään lähdettiin lukemista 3-2.

Jokereiden romahdus alkoi heti kolmannen erän lopussa. Kazakstanilaisjoukkue latoi viiden minuuttiin aikana neljä maalia ja homma oli taputeltu.

Barys voitti ottelun laukaukset 33-20. Jokereiden maalivahdeillakaan ei lauantaina ollut paras päivänsä.

– Kaksi erää pelasimme melko hyvin ja peli oli korkealla tasolla muutenkin. Kolmas erä oli meiltä luvattoman heikko ja selkäranka katkesi siinä, kertoi sairauslomansa jälkeen ensimmäistä kertaa maalinteossa onnistunut Peter Regin huokasi.

– Lumipallo alkoi pyörimään väärään suuntaan, eikä me saatu sitä pysäytettyä missään vaiheessa. Meidän täytyy pitää huoli siitä, että tällainen ei toistu ja ottaa opiksi.