KHL:n pudotuspelit 2020: Ohtamaan ja Pakarisen Barys jatkoon − Metsola torjui Salavatin voiton päähän jatkopaikasta

KHL / Raportti
Tomi Lämsä on Salavatin apuvalmentaja.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Barys Nur-Sultan selvitti tiensä KHL:n pudotuspelien toiselle kierrokselle. Kolmen suomalaisen edustama Salavat Julajev Ufa sai ottelupallon kotikentälleen.

Barys Nur-Sultan (2.) vs. (7.) Metallurg Magnitogorsk, Barys jatkoon voitoin 4-1

Barys palasi kotiin voitokkaasti ja kaatoi Metallurgin selkein 5–2-lukemin viidennessä ottelussa. Voitto tarkoitti sitä, että Barys jatkaa toiselle kierrokselle ja Metallurgin kausi päättyi tähän.

Atte Ohtamaan ja Iiro Pakarisen kausi jatkuu, vaikka kumpikaan suomalaisista ei tehopisteillä juhlinut maanantain ottelussa. Barysilta tehoiltaa vietti kaksi maalia tehnyt Pavel Akolzin sekä Anton Sagadejev, joka iski tehot 2+1. Vierailta ottelussa onnistuivat Nikolai Kulemin ja Artjom Minulin.

Eddie Pasquale pelasi kokonaisuutena vahvan sarjan Barysin maalilla ja torjui viidennessä ottelussa 17 kertaa.

Avangard Omsk (3.) vs. (6.) Salavat Julajev Ufa, Salavat johtaa sarjaa voitoin 3-2

Salavat Julajev nappasi komean 6–3-vierasvoiton Avangardin vieraista ja siirtyi ottelusarjassa johtoon. Sarja on keskiviikkona Ufassa katkolla kuudennessa pelissä.

Ottelussa Avangardin Ville Pokka oli huippuvireessä iskien ottelussa tehot 1+1. Salavatin suomalaisista Sakari Manninen onnistui myös iskemään tehot 1+1.

Salavat siirtyivät kolmanteen erään maalin johdossa ja takoi kahdella pikamaalilla eron 5–2:een, mikä katkaisi kotijoukkueen selkärangan.

Juha Metsola torjui ottelussa huikeat 38 kertaa ollen Salavatin voiton takuumies.

» Lähetä palautetta toimitukselle