Alussa juhli Admiral, lopussa Jokerit

KHL / Raportti
Jokerit pelasi varsin tasapainoisen esityksen, vaikka ottelu alkoikin Suomen aikaa aamutuimaan
Kuva © Mikko Taipale / Jokerit
Jokereilla jatkui vieraskiertue kaukoidässä, kun Vladivostokin ylpeys Admiral isännöi helsinkiläisseuraa. Ottelu päättyi Jokereiden voittoon 4–1-lukemin.

Jokerit jatkoi vieraspelikiertuettaan Vladivostokissa Admiralia vastaan ja ottelu päättyi Jokereiden voittoon 4–1-lukemin.

Viihdyttävä avauserä ei ehtinyt kauaa vanheta, kun verkko pullisteli Janne Juvosen selän takana. Isäntien avausmaalin kapellimestarina hääri viime sesongilla Liigassa ihastuttanut Josh Kestner. Jokerit sai ansaitsemansa avausmaalin erän loppupuoliskolla, kun Jordan Schroeder tasoitti ottelun.

Toinen kaksikymppinen oli täynnä aaltoilevaa ja jokseenkin sekaista peliä kummaltakin joukkueelta. Yhdellä kotijoukkueen pelaajalla tippui maila käsistä hetkeksi, mutta vieraat eivät pystyneet hyödyntämään tilannetta. Yksi maali nähtiin erässä, kun Jokereilta Iiro Pakarinen runnoi kiekon verkkoon illan toisella ylivoimalla.

Erän edetessä Jokereiden Marko Anttila sai ilkeän näköisesti mailan kasvoihinsa, mutta pystyi jatkamaan ottelua. Jos vierailla pelaajisto otti osumaa, niin illan ikävin kolhu nähtiin kotijoukkueen hyökkääjällä. Hän blokkasi kiekon jalkapallotermein sisäsyrjällä ja tuloksena oli puujalka. Anttilan tavoin hänkin pystyi jatkamaan ottelua.

Verkkainen viimeinen erä oli aluksi läpsyttelyä, kunnes Teemu Turunen löi irtokiekon maalin kulmalta verkkoon vieraiden illan neljännellä ylivoimalla. Tuo maali lisäsi ainakin helsinkiläisten osalta tempoa, eikä vaisuhko kotijoukkue saanut kaivattua tulosta.

Turusen maalin lisäksi nähtiin yksi osuma, kun isäntien yrittäessä maalintekoa ilman maalivahtia Nicklas Jensen namutteli kiekon tyhjään verkkoon Brian O'Neillin syötöstä. Vieraiden avausmaalin iskenyt Schroeder sai kiekosta osumaa erän loppuhetkillä, mutta amerikkalaishyökkääjä jatkoi urhoollisesti ottelua.

» Lähetä palautetta toimitukselle