Jokerit kohtaa Justin Danfortin edustaman Vitjaz Podolskin

KHL / Ennakko
Schroeder lähtee otteluun luottavaisin mielin.
Kuva © Joonas Kämäräinen
Helsingin Jokereiden vieraspeliputki jatkuu lauantaina Podolskissa Vitjazin vieraana. Jokerit tulee otteluun tappio allaan torstailta. Samaisella kierroksella Vitjaz taipui Dinamo Minskin vieraana.

Vahvan alkukauden jälkeen Vitjaz Podolskilla on ollut selkeästi vaikeampaa. Marraskuussa joukkue on voittanut ainoastaan kaksi peliä kahdeksasta. Vastikään joukkue pelasi viisi kotiottelua putkeen ja hävisi näistä neljä.

Vitjazin ykköspyssynä häärii Rauman Lukosta tuttu Justin Danfort, joka on iskenyt alkukaudella 12 maalia ja 29 tehopistettä. Kanadalaista säestää latvialaislegenda Kaspars Daugavins ja ruotsalaishyökkääjä Mattias Tedenby.

Kotijoukkue on KHL:n läntisen konferenssin yhdeksäntenä pisteen Jokereiden takana, mutta kuusi peliä enemmän pelanneena.

Jokerit pyrkii jatkamaan samalla tavalla kuin torstaina

Jokerit koki torstaina niukan tappion Torpedon vieraana. Jokerit oli ottelussa hallitsevampi osapuoli, mutta lukuisista loistavista maalintekopaikoista huolimatta vieraat eivät saaneet maaleja tehtyä.

Jordan Schroeder on tälle kaudelle tuore Jokereiden hankinta. Yhdysvaltalainen luottaa Jokereiden pelitapaan.

— Meille riittää Vitjaziakin vastaan meidän oma pelaaminen. Hallitsimme peliä Torpedoakin vastaan, mutta maalit jäi tekemättä. Jos pysymme tässä suunnitelmassa, maalit tulevat varmasti.

Lauantain ottelu alkaa kello 16.30.

» Lähetä palautetta toimitukselle