Jokerit saa revanssin Spartakista, Moskovan illassa nähdään tiukka taisto

KHL / Ennakko
Marko Anttilalta odotetaan onnistumisia myös tänään.
Kuva © Joonas Kämäräinen
Jokereilta vaaditaan tänään venymistä Spartakia vastaan. Spartak ryösti pisteet Helsingistä viikko sitten, joten nyt on aika maksella kalavelat.

Viikko sitten Helsingissä Jokerit joutui taipumaan Spartakille luvuin 2-3. Tuolloin Marko Anttila iski kauden avausmaalinsa ottelun viimeisellä minuutilla, tuoden joukkueensa maalin päähän vieraistaan.

Tuon ottelun jälkeen Jokerit ovat vieraskiertuellaan kaataneet sekä TsSKA:n että Severstalin, joten joukkue on hyvässä iskussa ja valmiina kohtamaan Spartakin. TsSKA:n kaadossa sankareina olivat John Norman sekä nollapelin pelannut maalivahti Janin Kalnins. Severstali puolestaan kaatui Jesse Joensuun ja Peter Reginin maaleilla, Kalninsin jatkaessa loistotorjuntojaan.

Spartak on myös hyvässä vireessä, sillä se liitää neljän voiton putkessa. Jokereiden lisäksi heille ovat joutuneet taipumaan Pietarin SKA, Nizhnu Novgorod sekä Riikan Dynamo. Edellinen tappio heillä on kahden viikon takainen kotitappio Sibirille.

Spartakilta kannattaa seurantaan laittaa varsinkin tehokkaasti kauden aloittanut latvialaishyökkääjä Martins Karsums, joka on iskenyt jo yhdeksän maalia KHL:n runkosarjassa.Puolustajista tehokkain on ollut kokenut Yakov Rylov, joka on kerännyt 13 tehopistettä. Maalissa Spartakilla on useimmiten torjunut slovakialainen Julius Hudacek, joka osaa ottaa yleisön haltuun hulvattomilla tempuillaan.

Seuraa Heitä

Janis Kalnins #98 | Jokerit

Maalivahti

Loistavassa vireessä oleva maalivahti, joka on kantanut Jokereita useassa ottelussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle