Jokerit hakemaan voittoa teollisuuskaupungista

KHL / Ennakko
Jonathan Pudas on ollut loistava Jokereiden takalinjoilla.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Helsingin Jokerit jatkaa katkonaisesti alkanutta kauttaan Severstal Tšerepovetsin vieraana. Jokerit on ajautunut kahden ottelun mittaiseen tappioputkeen ennen torstain ottelua.

Helsingin Jokerit jatkaa tiistaina alkanutta vieraskiertuetta Severstalin vieraana Tšerepovetsin vieraana. 

Jokerit taipui tiistaina Avangard Omskin vieraana Moskovassa jatkoajalla lukemin 3–2. Nicklas Jensen iski helsinkiläisten maalit Avangardia vastaan. Sunnuntaina Jokerit taipui kotijäällään TsSKA Moskovalle.

Severstal on aloittanut kauden erittäin hyvin. 11 pelatun ottelun jälkeen tilillä on viisi voittoa ja viidestä kotipelistä on tarttunut kolme voittoa. Sunnuntaina kotijäällä kaatui huippujoukkue Ak Bars Kazan. 

Andrei Razinin valmentamassa joukkueessa pelaa kaksi suomalaista, kun keskushyökkääjä Joonas Nättinen ja puolustaja Veli-Matti Vittasmäki siirtyivät kesällä teollisuuskaupunkiin. 

Severstalin parhaat pistemiehet löytyvät joukkueen pitkäaikaisista hyökkääjistä, kun Aleksandr Petunin, Vladislav Kodola ja Egor Morozov jakavat viidellä pisteellä joukkueen sisäisen pistepörssin kärkipaikkaa. Tšerepovetsista kotoisin oleva taitava laitahyökkääjä Daniil Vovchenko on joukkueen paras maalintekijä kolmella maalilla.

Jokerit hallinnut pelejä altavastaajia vastaan

Helsingin Jokereiden kausi on ollut toistaiseksi vähän kaksijakoinen. Jokerit piti kauden ensimmäisissä peleissään altavastaajia pilkkanaan, mutta liika sooloilu viisikkopelissä Avangardia ja TsSKA:ta vastaan loivat ongelmia.

Parhaimmillaan Jokerit on esittänyt loistavaa kiekollista peliä ennalta heikompia joukkueita vastaan. Mikäli Severstal ei anna kovaa painetta Jokereiden puolustukseen, tulee joukkue olemaan todella vahvasti pelin päällä.

Seuraa Heitä

Jordan Schroeder #10 | Jokerit

Keskushyökkääjä

Jenkkihyökkääjä on ollut hieman vaisu parempia joukkueita vastaan, mutta on parhaimmillaan esittänyt hyviä otteita.

» Lähetä palautetta toimitukselle