Lokomotivilla kalavelkojen maksun paikka

KHL / Ennakko
Lokomotiv taipui Jokereille pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella viime keväänä.
Kuva © Mikko Taipale / Jokerit
Lokomotiv Jaroslavl ja Helsingin Jokerit kohtaavat ensi kertaa sitten kevään pudotuspelisarjan, joka päättyi Jokereiden nimiin voitoin 4–2.

Lokomotiv Jaroslavl on aloittanut kautensa koronasta johtuneista terveysongelmista huolimatta erittäin hyvin. Päävalmentajaksi Kazakstanista, Barys Nur-Sultanin riveistä Jaroslavliin saapunut Andrei Skabelka on tiivistänyt joukkueen puolustuspelaamista ja saanut legendaarisen venäläispumpun pelaamaan aiempaakin laadukkaampaa jääkiekkoa alkaneella KHL-kaudella.

Lokomotiv tulee lauantain kotiotteluun kotivoitto taskussaan, kun edellisessä ottelussa torstaina kaatui Ak Bars Kazan lukemin 4–3.

Kotijoukkueessa on suomalaisväriä Atte Ohtamaan muodossa. Ohtamaa ei ole hetkeen pelannut, mutta puolustaja saatetaan nähdä lauantain ottelussa mukana.

Lokomotivin sisäistä pistepörssiä otteluun tultaessa johtaa Jegor Korshkov, joka on iskenyt kuusi tehopistettä ja kolme maalia. Jaroslavlilaisilla on varmasti viime kevät tuoreena mielessään, joten odottaa sopii, että kotijoukkueelta nähdään erittäin vahva esitys lauantain ottelussa.

Jokerit hyvällä itseluottamuksella Jaroslavliin

Helsingin Jokerit nappasi vahvan kolmannen erän turvin vierasvoiton Severstalista torstaina lukemin 5–2 ja palasi voittojen tielle kahden niukan tappion jälkeen.

Lokomotiv toimii Lauri Marjamäen valmentamalle joukkueelle hyvänä testinä, sillä kaikki ennalta heikommat joukkueet Jokerit on onnistunut kaatamaan, mutta TsSKA:ta ja Avangaria vastaan narripakalla oli ongelmia, kun vastassa oli tiiviisti ja organisoidusti puolustava ryhmä.

Jokereilta vahvinta peliä edellisessä ottelussa esitti Saku Mäenalasen johtama kakkoskenttä ja John Normanin johtama kolmoskenttä. Normanin laidalla pelannut Iiro Pakarinen iski torstain ottelussa voittomaalin läpiajosta ja Mäenalanen kaunisteli voittolukemat reilu minuutti ennen loppua.

Seuraa Heitä

Nicklas Jensen #71 | Jokerit

Laitahyökkääjä

Jatkuuko Jokereiden tähtihyökkääjän maaliputki myös lauantaina?

Aleksei Martšenko #53 | Lokomotiv

Puolustaja

KHL-tason huippupuolustaja saapui kesällä TsSKA:sta Lokomotiviin. Miten entinen NHL-puolustaja selviää Jokereiden kovasta paineesta?

» Lähetä palautetta toimitukselle