Jaroslavlissa odotettavissa jälleen tiukka vääntö - Jokereilta vaaditaan suoraviivaisempaa peliä

KHL / Ennakko
Ottelusarjan ensimmäinen ottelu oli tiukkaa taistelua.
Kuva © Mikko Taipale / Jokerit
Lokomotiv Jaroslavl voitti ottelusarjan ensimmäisen ottelun keskiviikkona ja johtaa ottelusarjaa. Helsingin Jokereiden on perjantaina käytännössä voitettava, jotta vuori ei kasva edessä liian suureksi.

Lokomotiv Jaroslavl ja Helsingin Jokerit tarjosivat odotetunlaista jääkiekkoa ottelusarjan ensimmäisessä ottelussa. Molemmat joukkueet puolustivat tiiviisti omaa maaliaan ja pelasivat äärimmäisen kurinalaisesti. 

Kurinalaisuudesta osoittaa se, että ottelussa jaettiin vain yksi ylivoimaan johtanut rangaistus, kun Lokomotiv pääsi ensimmäisessä erässä yrittämään ylivoimalla maalintekoa onnistumatta siinä.

Ottelun ainut maali nähtiin kolmannen erän alussa, kun Maksim Osipov sutaisi maalinedustalta kiekon ohi Anders Lindbäckistä.

Jokereiden suoraviivaistettava peliä

Helsingin Jokerit pelasi vahvan ottelun keskiviikkona, mutta maalintekopaikkoja narripaidoille ei siunaantunut kovin montaa. Paras paikka oli toisessa erässä, kun Saku Mäenalanen laukoi ylivoimahyökkäyksestä kiekon ohi maalin Iiro Pakarisen syötöstä.

Lokomotiv vetäytyi käytännössä täysin avausosuman jälkeen omalle alueelle ja tukki keskustan. Jokerit ei päässyt murtautumaan parhaille sektoreille käytännössä ollenkaan ja kaikki puolustusmuurin läpi menneet vedot poimi Eddie Pasquale hanskaansa.

Mikäli Jokerit haluaa perjantain ottelusta voiton tililleen napata tulee joukkueen suoraviivaistaa peliään ja jättää turhat syöttövirheet minimiin. Kun Jokerit pysyi keskiviikon ottelussa kiekossa, niin Lokomotiv oli ajoittain pahastikin purjeissa ja sama varmasti toistuu perjantain kamppailussa.

Ottelu käynnistyy kello 18.30 ja kokoonpanot otteluun julkaistaan tunti ennen ottelun alkua.

Seuraa Heitä

Maksim Osipov #21 | Lokomotiv

Puolustaja

Osipov otti monta isoa blokkia ja teki voittomaalin ottelusarjan ensimmäisessä ottelussa.

Viktor Lööv #50 | EHC Biel

Puolustaja

Lööv oli ajoittain vaikeuksissa avauspelin kanssa ja tämä johti paineeseen Jokereiden puolustusalueella. Parantaako ruotsalainen otteita ottelusarjan toiseen peliin?

» Lähetä palautetta toimitukselle