Jokerit aloittaa runkosarjan loppukirin Vitjazia vastaan

KHL / Ennakko
Jokereilla riittää töitä runkosarjan lopulle.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Helsingin Jokereilla on jäljellä enää kolme ottelua KHL:n runkosarjaa. Nämä kaikki kolme ottelua pelataan tällä viikolla Hartwall Arenassa. Ensin vuorossa on peräkkäisinä päivinä pelit Vitjaz Podolskia vastaan ja torstaina kylään saapuu kaukaa idästä Amur Habarovsk.

Helsingin Jokerit kohtaa maanantai-iltana kotijäällään Vitjaz Podolskin. Jokerit tulee otteluun kahden ottelun tappioputkessa, mutta viiden ottelun pisteputkessa. Vitjaz on hävinnyt myös kaksi ottelua putkeen.

Sarjataulukossa tilanne on se, että Jokerit lähtee pudotuspeleihin KHL:n läntisen konferenssin sijoilta 5–7. Vitjaz on tällä hetkellä yhdeksäntenä sarjataulukossa kolme pistettä pelin enemmän pelannutta Spartak Moskovaa perässä, joten mikäli Vitjaz halajaa pudotuspeleihin joukkueen tulisi ottaa Helsingin vierailultaan täydet neljä pistettä.

Narripaidat ovat kärsineet paljon loukkaantumisista. Viime viikon otteluissa tippui Iiro Pakarinen, John Norman, Henrik Haapala ja ykkösmaalivahti Anders Lindbäck. Lisäksi Jesse Joensuu ja Peter Regin eivät ole pelanneet aikoihin. 

Vierasjoukkue Vitjazin syömähampaista Justin Danfort on KHL:n pistepörssin TOP-10:ssä ja latvialaislegenda Kaspars Daugavins säestää kanadalaista 46 tehopisteellä.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti Vitjazin kotijäällä. Nuo ottelut päättyivät Vitjazin niukkoihin voittoihin 4–3 ja 2–1.

Seuraa Heitä

Justin Danforth #17 | Columbus

Keskushyökkääjä

Rauman Lukossa kahden viime kauden aikana ihastuttanut kanadalainen palaa Suomeen. Miten taitava laitahyökkääjä onnistuu Hartwall Arenan kirkkaissa valoissa?

» Lähetä palautetta toimitukselle