Pisteputkessa olevat Jokerit ja Lokomotiv Jaroslav kohtaavat Helsingissä – Steve Moses tekee paluun pitkän tauon jälkeen

KHL / Ennakko
Kuuden viikon tauko on ohi ja kokoonpanossa on illalla Steve Moses.
Kuva © Emil Hansson
Konferenssissa peräkkäisillä sijoilla 7 ja 8 olevat joukkueet taistelevat alkuillan kamppailussa paremmuudestaan. Joukkueiden tämän kauden kohtaamisissa on nähty paljon maaleja ja otteluvoitot ovat tasan 1-1.

Ennen alkuillan kamppailua helsinkiläisillä on kaksi voittoa alla ja jaroslavilaisilla on viiden ottelun pisteputki käynnissä.

Jokerit saa illan otteluun mukaan Steve Mosesin kuusi viikkoa ja 13 kamppailua kestäneen loukkaantumishuolen jälkeen. Moses hyökkää kolmosketjussa yhdessä Henrik Haapalan ja John Normanin kanssa.

Kokoonpanossa löytyi myös toinen muutos edellisestä kamppailusta, sillä Henri Ikonen siirtyy kolmosketjusta Antti Pihlströmin ja Marko Anttilan kaveriksi nelosketjuun. 

Jokereiden paras pistemies tällä hetkellä on Brian O'Neill tehoin 9+8, kun taas vieraiden tilastokärki on O'Neillin tapaan hyökkääjänä kiekkoileva Anton Lander tehoin 12+7.

Vierasjoukkueen kokoonpanosta esiin nousee Magnus Pääjärvi, joka viime kaudella hyökkäsi Ottawa Senatorsin riveissä NHL-kaukalossa ennen siirtoa idän kaukaloihin.

Lokomotivissa ei kiekkoile tällä kaudella yhtään suomalaista, mutta hyvin venäläispainoitteisessa ryhmässä peliajasta taistelevat ruotsalaisten hyökkääjien Pääjärven sekä Landerin lisäksi yksi ranskalainen ja yksi kazakstanilainen hyökkääjä sekä ruotsalainen puolustaja

» Lähetä palautetta toimitukselle