Murtuuko Jokereiden KHL-kirous sunnuntaina? Pudotuspelit käyntiin Lokomotivia vastaan

KHL / Ennakko
Jokerit pelasi joulun alla joulupaidoilla Lokomotivia vastaan.
Kuva © Joonas Kämäräinen
Helsingin Jokerit aloittaa KHL:n pudotuspelit Lokomotiv Jaroslavlia vastaan sunnuntaina. Jokereilla on ikävä historia KHL:n pudotuspeleistä. Muuttuuko tämä sunnuntaina?

Helsingin Jokereiden ja Lokomotiv Jaroslavlin ensimmäisen kierroksen avausottelu pelataan sunnuntaina.

Joukkueet lähtevät ottelusarjaan mielenkiintoisesta tilanteesta. Samat joukkueet kohtasivat runkosarjassa toisensa kuudesti, ja vähintään neljä ottelua nähdään vielä kahden KHL:n läntisen konferenssin huippujoukkueen välillä.

Jokereilla on takanaan synkkä historia KHL:n pudotuspeleistä, sillä joukkue on onnistunut voittamaan vain kaksi ottelusarjaa. Jokerit on hävinnyt jokaisen ottelusarjan avausottelun, joten sillä on kirous murrettavanaan.

Lähtökohdat Jokereilla ei tämän muuttumiseen ole järin hyvät. Joukkue taipui runkosarjan kolmessa kotipelissään Lokomotiville, mutta runkosarjan historia pyyhitään pois mielestä, kun pudotuspelit alkavat.

Peluutus mielenkiinnon kohteena

Jokereiden leiristä kantautuu positiivisia uutisia loukkaantumistilanteeseen liittyen. Kaikki vakiokokoonpanon pelaajat ovat osallistuneet harjoituksiin, joten joukkue on käytännössä terve.

Ensimmäisessä kohtaamisessa onkin mielenkiintoista nähdä, miten Jokerit peluuttaa miehistöään Lokomotivia vastaan. Jaroslavlin miehistöllä on omat tähtipelaajansa, jotka helsinkiläisten on hyvä ottaa tarkkaan vartiointiin.

Seuraa Heitä

Nicklas Jensen #71 |

Laitahyökkääjä

Tanskalainen tähtihyökkääjä teki runkosarjan viimeisessä pelissä maalin, mutta ruuti on ollut märkää viime aikoina. Heiluuko verkko sunnuntaina?

Stéphane Da Costa #77 | Avtomobilist

Keskushyökkääjä

Ranskalainen tähtihyökkääjä oli joukkueen toiseksi paras pistemies runkosarjassa. Mitä Da Costa keksii Jokereiden harmiksi sunnuntaina?

» Lähetä palautetta toimitukselle