Lokomotivilla loistava paikka iskeä Jokerit kesälomille maaliskuussa

KHL / Ennakko
Lokomotiv on ollut maalin edustalla Jokereita vahvempi.
Kuva © Mikko Taipale / Jokerit
Lokomotiv Jaroslavlin ja Helsingin Jokereiden välinen ottelusarja näkee tiistaina neljännen osan. Lokomotiv johtaa ottelusarjaa voitoin 3-0. Mikäli Lokomotiv voittaa, jatkaa joukkue KHL:n pudotuspelien toiselle kierrokselle.

KHL:n pudotuspeleissä nähdään ensimmäisiä kohtalon pelejä. Dinamo Minsk selvitti maanantaina SKA Pietarin ensimmäisen ottelusarjapallon. Onko Helsingin Jokereista samaan? 

Lokomotiv Jaroslavlin ja Jokereiden ottelusarja on ollut toistaiseksi hyvin tylsä. Lokomotiv on ollut parempi joukkue käytännössä jokaisessa pelissä ja voittanut ansaitusti kolme ensimmäistä peliä.

Kolmannessa ottelussa Jokerit onnistui iskemään pudotuspelien ensimmäiset maalinsa, mutta se oli laiha lohtu, kun Teemu Pulkkinen laukoi jatkoerässä voiton Lokomotiville.

Lokomotiv haluaa lyödä sarjan heti poikki ja onnistuukin siinä, mikäli Jokerit tekee saman määrän virheitä tässäkin ottelussa kuin aiemmissa. Virheiden määrä on ollut suurin erottava tekijä joukkueiden välillä. Lokomotiv ei niitä juuri ole tehnyt ja Jokerit tekee aivan liikaa.

Jokereilta tippui kesken edellisen ottelun Julius Junttila ja Peter Regin. Mikäli hyökkääjät eivät ole tiistaina pelikunnossa on äärimmäisen mielenkiintoista nähdä, miten Lauri Marjamäen johtama valmennusjohto reagoi. 

Moni Jokereiden pelaaja pelaa tässä ottelussa työpaikastaan. Ottelu voi olla myös Marjamäen viimeinen Jokereissa päävalmentajana. 

Neljäs otatus näiden joukkueiden välillä alkaa kello 18.30.

Seuraa Heitä

Anders Lindbäck #39 | Jokerit

Maalivahti

Jokereiden maalivahti on ollut hyvä, mutta tarvittavat "Game saverit" on jäänyt ottamatta.

Eddie Pasquale #80 | Lokomotiv

Maalivahti

Pasquale oli kahdessa ensimmäisessä ottelussa ohittamaton, mutta hänenkin muuri murtui kolmannessa ottelussa. Miten isokokoinen kanadalainen vastaa huutoon tiistaina? Torjuuko Pasquale Jokerit kesälomille?

» Lähetä palautetta toimitukselle