Jokerit katkaisemaan sarjaa Helsinkiin - "Yritetään aloittaa aggressiivisemmin kotona"

KHL / Ennakko
Nicklas Jensenillä oli ottelusarjan ensimmäisissä peleissä paikkoja useampaankin maaliin.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Helsingin Jokereilla on mahdollisuus lyödä KHL:n ensimmäisen pudotuspelikierroksen osalta sarja poikki maanantaina Lokomotiv Jaroslavlia vastaan Helsingissä ja edetä pudotuspelien toiselle kierrokselle SKA Pietaria vastaan.

Helsingin Jokerit oli tyrmäävä ottelusarjan kolmessa ensimmäisessä pelissä, mutta lauantaina Lokomotiv Jaroslavl otti ottelusarjan ensimmäisen voittonsa kaventaen sarjan 3-1.

Kaksi ensimmäistä kotipeliä Jokerit voitti maalierolla 11-1.

Jokereiden kokenut hyökkääjä Antti Pihlström uskoo, että maanantaina kotiyleisönsä edessä joukkue on jälleen tyly oma itsensä.

— Olemme pelanneet sen verran hyvin, että aina paikkoja saadaan. Uskon, että kotipeliin on kiva lähteä. Toivottavasti tulee paljon yleisöä, niin saadaan hyvä peli aikaiseksi.

— Yritetään aloittaa aggressiivisemmin kotona. Lauantaina katseltiin ihan turhaan. Pelataan sillain, että kaveri ei saisi hyvää fiilistä.

Jokereiden ei tarvitse muuttaa mitään voittaakseen maanantaina, mutta napit on lyötävä kaakkoon ja pelaajien on oltava hereillä alusta alkaen. Sen alleviivaa myös vuoden 2011 maailmanmestari.

— Aiemmat kotipelit olivat sellaisia, että katkottiin heti Lokomotivin pyöritykset. Lauantaina olimme vähän laiskoja niissä ja sitä kautta maaleja tehtyä. Ollaan maanantaina parempia.

Ottelusarjassa on toistaiseksi nähty melko vähän taklauksia ja kovaa fyysistä pelaamista. Mikäli Lokomotiv maanantain viidennessä ottelussa koventaa peliä merkittävästi on Jokerit valmis vastaamaan ainakin Pihlströmin mukaan.

— Mikäli Lokomotiv koventaa peliään taklauksilla, kuten teki lauantaina, niin olemme valmiita siihen.

Seuraa Heitä

Mikko Lehtonen #43 | ZSC Lions

Puolustaja

Lehtonen teki edellisissä otteluissa hieman jopa virheitä. Sisuuntuuko tähtipuolustaja näistä maanantain peliin?

Andrei Markov #79 |

Puolustaja

Kokenutta puolustajaa pyöritettiin Helsingissä kuin märkää rättiä ottelusarjan kaksi ensimmäistä peliä. Pysyykö Markov tänään tahdissa mukana?

» Lähetä palautetta toimitukselle