Jokerit kohtaa Amurin – saako maanantain maaliryöppy jatkoa?

KHL / Ennakko
Tunteet saattavat kuumentua tasaväkisessä pelissä.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Jokereiden voitokkaasti alkanut kausi jatkuu tänään ottelulla Amur Habarovskia vastaan. Molemmille joukkueille peli on runkosarjan toinen.

Jokerit sai haistella tuoreen KHL-kauden tuulia maanantain avauspelissä kiinalaista Kunlun Red Staria vastaan. Kuuden tehdyn ja kolmen päästetyn maalin jälkeen joukkue pääsi nauttimaan ansaitusta voitosta. Tehokkaimapana ketjuna loisti kapteeni Peter Reginin johtama ykkösnyrkki.

Päivää aikaisemmin myös Jokereiden tuleva vastustaja, Amur Habarovsk, pelasi kauden ensimmäisen ottelunsa. Spartak Moskovaa vastaan pelattu mittelö päättyi Jokereiden tavoin 6–3-lukemiin – ja Amurin tappioon.

Kauden avaustappiosta huolimatta Amurin harjoituspelit ovat sujuneet Jokereita huomattavasti paremmin. Kahdeksan ottelun mittaisesta harjoituskaudesta Amurille tarttui mukaan neljä voittoa. Jokereille taas seitsemästä harjoituspelistä voittoja kertyi ainoastaan kaksi, ja maaliero roikkui yhdeksän pykälää pakkasen puolella.

Joukkueiden aiemmat kohtaamiset ovat olleet äärimmäisen tasaväkisiä: kuusi seitsemästä pelatusta kamppailusta on päättynyt vain yhden maalin erolla. Ratkaiseva maali on useimmiten ollut kuitenkin Jokereiden käsialaa, sillä punakeltaiset ovat vieneet ottelut kahta lukuun ottamatta omiin nimiinsä. Hartwall Areenalla ottelut ovat aina venyneet yli 60-minuuttisiksi, mutta Helsingissä illan vierasjoukkue on päässyt juhlimaan voiton merkeissä vain kerran.

» Lähetä palautetta toimitukselle