Tappioputki poikki – Jokerit kaatoi Sibirin

KHL / Kuvakooste
Helsingin Jokerit nousi voittoon Sibir Novosibirskiä vastaan torstai-iltana Hartwall Arenassa. Jokerit onnistui kääntämään pelin edukseen toisen erän nukahduksen jälkeen.
Kuva © Joonas Kämäräinen
Pitkän voittoputken jälkeen Helsingin Jokerit on ajautunut neljän ottelun tappioputkeen.
Jokerit lähti taittamaan tappioputkea Sibir Novosibirskia vastaan vauhdikkaasti.
Ilta alkoikin mallikkaasti kun Marko Anttilan tarkka laukaus vei kotijoukkueen johtoon ajassa 8.08.
Sibir pääsi ajoittain uhkaamaan Jokerimaalia nopeilla vastaiskuilla.
Denis Bodrov ja Iiro Pakarinen maalineduskamppailussa.
Aleksander Sharov toi vieraat tasoihin pari minuuttia ennen ensimmäisen erän loppua.
Denis Golubev oli sitä mieltä ettei Novosibirskiläisten maalille tulla ihan noin vaan.
Vieraat onnistuivat kaksi kertaa maalinteossa kahdeksan sekunnin sisään. Ensin Oleg Li, sen jälkeen Sharov ja tilanne 1-3.
Harri Säterillä oli aikaa keskustella mukavia huoltohenkilöiden kanssa.
Alex Grant tulittamassa ylivoimalla.
Sibirin maalinedustalla ruuhkaa.
Niklas Frimanin pommi upposi maaliin juuri ennen toisen erän loppua.
Maalia tarkasteltiin videolta, mutta Jokereiden onneksi maali hyväksyttiin vaikka pelaaja maalivahdin alueella olikin.
Toisen erän lopun kavennus loi uskoa myös Eteläpäätyyn.
Jokerit tuli taistellen kolmanteen erään. Veli-Matti Savinainen ohjasi kiekon Sibirin maaliin ja tilanne tasan.
Savinainen oli yksi kotijoukkueen parhaimmistoa.
Nicklas Jensenin nousu maalille johti irtokiekkoon, jonka Hannes Björninen onnistui laukaisemaan maaliin ja Jokerit taas kuskin paikalla.
Savinainen taklaamassa Sibirin Vjatšeslav Litovšenkoa.
Oleg Li yritti vielä tuoda vieraat tasoihin, mutta yritys ei tällä kertaa riittänyt vaan Jokerit palasi voittojen tielle hienon nousun jälkeen.
Kaksi onnistujaa, Anders Lindbäck ja Niklas Friman suuntaamassa katseet kohti huomista kun Hartwall Arenalle saapuu SKA Pietarista.