KHL-pudotuspelit: TsSKA avasi maalihanat - Salavatille niukka tappio

KHL / Kierrosraportti
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
KHL:ssä vietettiin kotivoittojen iltaa, kun Ak Bars Kazan ja TsSKA Moskova ottivat voitot. Suomalaiset eivät saalistaneet otteluissa tehopisteitä.

KHL:n pudotuspeleissä TsSKA Moskova tasoitti voitot Lokomotiv Jaroslavlia vastaan. Suomalaisia täynnä oleva Salavat Julajev Ufa on tiukassa paikassa, kun Ak Bars Kazan johtaa ottelusarjaa voitoin 2–0 Kazanissa pelattujen otteluiden jälkeen.

Lauantaina pudotuspelit jatkuvat kello 16.00, kun Avangard Omsk ja SKA Pietari hakevat ensimmäisiä voittojaan.

Šalunovista TsSKA:n sankari - Ottelusarjan voitot ovat tasan 1-1

TsSKA Moskova avasi maalihanat ottelusarjan toisessa ottelussa Lokomotiv Jaroslavlia vastaan ja tasoitti voitot.

Maksim Šalunov toimi TsSKA:n sankarina perjantai-iltana. Kokenut venäläishyökkääjä iski maalin ja syötti toisen ottelun avauserässä, kun TsSKA karkasi Lokomotiv Jaroslavlia vastaan ratkaisevan tuntuiseen 2–0 -johtoon.

TsSKA:n maaleista Šalunovin lisäksi vastasivat John Gilmour, Andrei Svetlakov ja Artjom Blazhijevski. Lokomotivin ainokaisen iski ottelusarjan ja kevään toisella maalillaan Jegor Korshkov.

Lars Johansson torjui kotijoukkueen maalilla kevään viidennen voittonsa. Torjuntoja kertyi 28 kappaletta.

Suomalaisista Lokomotivin Teemu Pulkkinen ja Atte Ohtamaa eivät saalistaneet tehopisteitä.

Stanislav Galijevista jatkoeräsankari - Ak Bars johtaa ottelusarjaa voitoin 2-0

Ak Bars Kazan käänsi perjantai-iltana tappioaseman voitoksi pitkän kaavan kautta ja lähtee 2-0 -voitoin vierasotteluihin Ufaan.

Ak Bars Kazan nousi tappioasemasta voittoon Nigel Dawesin varsinaisen peliajan- ja Stanislav Galijevin jatkoerämaalilla Salavat Julajev Ufasta.

Salavatin ainokaisen ottelussa iski Pjort Khokhrjakov ensimmäisen erän lopulla.

Tasaisessa ottelussa jaettiin vain neljä jäähyä ja kumpikin joukkue pääsi kertaalleen yrittämään ylivoimalla maalintekoa siinä onnistumatta.

Ak Barsin Harri Pesonen pelasi ottelussa reilut 14 minuuttia ilman tehomerkintöjä. Salavatin suomalaiset nauttivat joukkueensa isommista peliajoista. Markus Granlund oli peliaikakunkku reilun 24 minuutin peliajalla.

Timur Biljalov torjui Ak Barsin maalilla 24 laukausta ja Juha Metsola Salavatin maalilla 25 kertaa.