KHL-pudotuspelit: Kemppainen iski SKA:n voittomaalin - Metallurg pöllytti Avangardia

KHL / Kierrosraportti
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
SKA Pietari ja Metallurg Magnitogorsk ottivat voitot KHL:n pudotuspelien toisen kierroksen neljänsissä otteluissa. SKA johtaa ottelusarjaa Dinamo Moskovaa vastaan voitoin 3-1. Metallurg ja Avangard Omsk ovat tasavoitoissa.

SKA Pietari pelasi todella vahvan ottelun Moskovassa ja nujersi Dinamon kolmatta kertaa joukkueiden välisessä ottelusarjassa.

Metallurg Magnitogorsk oli todella tulivoimainen jäähyrikkaassa ottelussa Avangard Omskia vastaan.

KHL:n pudotuspelit jatkuvat torstaina, kun TsSKA Moskova ja Lokomotiv Jaroslavl kohtaavat Moskovassa. Tässä ottelusarjassa voitot ovat tasan 2–2.

Hrubec iskettiin vaihtoon - Ottelusarjan voitot ovat tasan 2-2

Metallurg Magnitogorsk iski toistamiseen tänä keväänä seitsemän maalia taululle yhteen peliin.

Metallurg Magnitogorskin ja Avangard Omskin välinen neljäs ottelu oli todella vauhdikas taistelu, jossa nähtiin kahdeksan maalia ja jäähyjä vihellettiin yhteensä 38 minuutin edestä.

Metallurg oli kotikentällään isäntä ja joukkue pisti pelin käytännössä kahden ensimmäisen erän jälkeen pakettiin, kun Metallurg johti peliä jo lukemin 4–1.

Kotijoukkue iski ottelussa kolme ylivoimamaalia ja yhden alivoimamaalin. Tehokkaimpina pelaajina häärivät Sergei Plotnikov, Grigori Dronov, Philip Holm, Taylor Beck ja Sergei Mozjakin.

Kapteeni Plotnikov iski kaksi maalia. Dronov, Beck sekä Holm viimeistelivät tehot 1+1 ja Mozjakin syötti ottelussa kaksi maalia.

Metallurgin tulevaisuuden lupaus, vuonna 2003 syntynyt Danila Jurov iski uransa toisen maalin KHL:ssä. Jurov laukoi kolmannessa erässä kotijoukkueen 6–1 -maalin.

Nuori hyökkääjä ei ihan liikaa vastuuta päävalmentaja Ilja Vorobjovilta saa, sillä hyökkääjä pelasi ottelun kolmannessa erässä reilun minuutin kolmen vaihdon aikana. Jurov on varausikäinen NHL:n kesällä 2022.

Klim Kostin vastasi Avangardin ainoasta maalista ottelun avauserässä.

Oliwer Kaski oli vieraiden peliaika kuningas tässä ottelussa 20.35 minuutin peliajalla. Kaski nappasi teholukemaksi -3.

Ottelusarja jatkuu Moskovassa pelattavassa Avangardin kotiottelulla perjantaina.

Kemppainen polki Dinamon pimeeksi - SKA johtaa ottelusarjaa voitoin 3-1

SKA pelasi todella tylyn vierasottelun ja siirtyi voiton myötä sarjassa 3-1 -johtoon. Joukkueella on katkonpaikka perjantaina kotiottelussaan.

SKA Pietari pelasi tylyn vierasottelun Moskovassa ja pimensi kotijoukkue Dinamon tähdet täysin. SKA voitti ottelun toisen erän ylivoimamaalien voimin ja varmisti voittonsa kolmannen erän lopulla. Dinamon kavennusmaali reilu minuutti ennen loppua oli kosmetiikkaa.

Dinamo aloitti ottelun vahvasti ja loi muutaman laadukkaan maalintekopaikan avauserässä, mutta ei onnistunut maalinteossa.

Toisessa erässä tilanne muuttui. SKA sai pelistä kiinni ja iski kahdesti ylivoimalla. Ensin komean syöttökuvion päätteeksi Vladimir Tkatšov iski kiekon ohi Ivan Botšarovin. Kymmenen minuuttia myöhemmin venäläishyökkääjä oli ylivoimalla syöttämässä Joonas Kemppaisen maalin edustalta iskemää maalia.

Dinamolle tarjoutui toisen erän lopulla reilu minuutti kahden miehen ylivoimaa, mutta joukkueen tähdet Dmitri Jaskinin johdolla jäivät ilman palkintoa.

Kolmannen erän ajan SKA onnistui jäädyttämään vahvasti kotijoukkueen peliä ja iski ajassa 57.00 lopullisen niitin pelille Artjom Šest-Rogovoin maalilla.

Ivan Igumnov vastasi Dinamon ainokaisesta.

Magnus Hellberg oli SKA:n maalilla hyvässä vireessä torjuen 26 laukausta.

Suomalaisista Kemppainen pelasi SKA:n hyökkääjistä eniten ja voitti 18 aloitusta.

Dinamoa edustavan Juuso Hietasen vastuu väheni edellisistä peleistä. Hietanen kellotti reilun 17 minuutin peliajan.