KHL-pudotuspelit: Juha Metsolalle nollapeli - Harri Pesonen osui Ak Barsille

KHL / Kierrosraportti
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
KHL:n pudotuspeleissä nähtiin sunnuntaina kolme nollapeliä, kun Juha Metsola, Timur Biljalov ja Lars Johansson nollasivat vastustajansa.

Sunnuntaina KHL:ssä onnistuivat myös suomalaiset iskemään pisteitä.

Ensimmäinen jatkopaikka KHL:n pudotuspelien toiselle kierrokselle on katkolla maanantain kierroksella SKA Pietarille. SKA johtaa Dinamo Minskiä voitoin 3–0.

Metsola nollasi Traktorin – Salavat johtaa ottelusarjaa voitoin 2–1

Juha Metsola torjui pudotuspelien ensimmäisen nollapelinsä, kun Salavat Julajev Ufa otti hienon voiton lukemin 4–0.

Salavat Julajev Ufa oli ikävä vieras Traktor Tšeljabinskille. Salavat aloitti maalinteon avauserässä ja otti toisen erän kahdella lisämaalilla tiukan otteen vastustajasta.

Loppulukemat iskettiin tyhjiin kolmannen erän loppupuolella. Salavatin voittomaalin avauserässä iski Aleksandr Kadeikin. Toisessa erässä Markus Granlund teki joukkueensa toisen maalin Sakari Mannisen ja Teemu Hartikaisen syötöistä.

Juha Metsolalle kertyi 19 torjuntaa.

TsSKA tyylikääseen voittoon – TsSKA johtaa ottelusarjaa voitoin 3–0

TsSKA Moskova oli tyly sunnuntain ottelussa ja nollasi Spartakin toistamiseen tässä ottelusarjassa.

TsSKA Moskova oli totutun tyly itsensä iskemällä avauserässä Sergei Andronovin toimesta johtomaalin ja varjellen tätä johtoa loistavasti loppupelin ajan.

TsSKA:n kahdesta muusta maalista kolmannessa erässä vastasi Maksim Šalunov ylivoimalla ja Nikita Korostelev naulasi vajaat neljä minuuttia ennen päätössummeria loppulukemat Julius Hudacekin selän taakse.

Suomalaisista Jori Lehterälle kertyi lähes 22 minuuttia peliaikaa.

Lars Johansson torjui nollapelin eteen 38 kertaa.

Harri Pesonen iski voittomaalin – Ak Bars johtaa ottelusarjaa voitoin 3–0

Ak Bars Kazan oli tyly vieras Torpedon kotiareenalla.

Ak Bars Kazan iski Torpedo Nižni Novgorodin kanveesiin sunnuntain voitolla.

Ak Bars aloitti maalinteon avauserässä Harri Pesosen pudotuspelikevään ensimmäisellä maalilla. Toisessa erässä vieraat tekivät kaksi maalia lisää, kun Viktor Tihonov vei vieraat 2–0-johtoon ja Kirill Petrov iski 3–0-maalin alivoimalla.

Loppulukemat kolmannen eränlopulla tyhjiin naulasi Artjom Lukojanov.

Timur Biljalov torjui Ak Barsin maalilla nollapelin 30 torjunnalla.