Halli - St. Louis

Scottrade Center

Scottrade Center on 1994 avattu areena Missourissa. Tällä hetkellä areena toimii vakituisesti vain St. Louis Bluesin kotihallina. Halli kuuluu jääkiekkoseuran tapaan liikemies Tom Stillmanin omistukseen. Jääkiekon lisäksi ohjelmistossa on painia, konsertteja sekä erilaisia jää- ja perhetapahtumia. Hallissa järjestetään arviolta 175 tapahtumaa vuositasolla.

Areena isännöi joka kevät Arch Madness –turnausta miesten koripallossa. Lisäksi ansioluetteloon lukeutuu nyrkkeilyn titteliottelu vuonna 2005 Cory Spinksin ja Zab Judahin välillä. Suuret muusikot ovat löytäneet areenan suhteellisen hyvin. Areenalla ollaan nähty Metallica kolmesti, Billy Joel, Frank Sinatra, AC/DC, KISS, Phil Collins, Celine Dion, U2 ja monia muita.

Hallissa ei ole pelattu Stanley Cup-finaaleja. NHL:n varaustilaisuus pidettiin areenan vielä toimiessa Kiel Center –nimellä vuonna 1996. Varaustilaisuuden ensimmäisenä pelaajana valittiin Ottawaan Chris Phillips ja St. Louis Blues käytti ensimmäisen varauksensa Marty Reasoneriin.

Kapasiteetti:
- Jääkiekko (19150)
- Koripallo (21000)
- Paini (21151)

Osoite: 1401 Clark Avenue, St. Louis, Missouri 63103

Kotisivut

Google Maps