LIIGA, Muut Sarjat | 12.12.2022 14:58
16-vuotias jukurikasvatti Saarelainen siirtyy naapurimaakuntaan paikallisvastustaja KalPan leipiin.
Jukurit A, Jukurit, KalPa A, KalPa
Uutinen

Kärppien kotiareenan jää petti tunteja ennen liigakamppailua − U20-sarjan ottelu keskeytettiin

LIIGA, Muut Sarjat | 19.11.2022 13:38
Lauantaipäivälle kaavailtu ja aloitettu U20-sarjan ottelu jouduttiin keskeyttämään huonon jään kunnon takia. Kello 17 Raksilassa on tarkoitus aloittaa Kärppien liigapeli.
Kärpät, Kärpät A, KalPa A, SaiPa, Raksila
Uutinen

U20 SM-sarjan voittaja selvillä – Lukko uusi vuoden takaisen mestaruutensa

Muut Sarjat | 11.4.2022 20:44
Rauman Lukko voitti viime vuoden tapaan U20 SM-sarjan mestaruuden. Ratkaisevassa viidennessä finaalisarjan ottelussa Lukko kaatoi KalPan 3512 silmäparin edessä lukemin 4–0.
Lukko A, KalPa A
Kuvakooste

Puntit tasan – Nuorten Suomen mestaruus ratkeaa vasta viidennessä ottelussa

Muut Sarjat | 10.4.2022 8:30 | Saimi Airaksinen
Nuorten Suomen mestaruus oli ensimmäistä kertaa katkolla Raumalla. Selkä seinää vasten pelannut kotijoukkue sai juonenpäästä kiinni toisessa erässä KalPalle osuessa musta viisi minuuttinen. Lukko onnistui viemään sarjan viidenteen ratkaisevaan otteluun Suomen mestaruudesta. Sarja jatkuu maanantaina Kuopiossa.
Uutinen

JoKP:n hyökkäys vahvistuu – Oliver Kapanen ja Rasmus Smedberg Kiekko-Poikiin

MESTIS | 1.3.2021 15:26
Joensuun Kiekko-Pojat hankki hyökkäysvahvistukset Kuopiosta ja Rovaniemeltä siirtoikkunan viimeisenä päivänä.