Tapparassa vakuuttavasti puolustanut Brady Austin siirtyy Saksan pääsarjaan

Tappara-puolustuksen johtohahmo suuntaa uusien haasteiden pariin.
Tappara, Köln
Uutinen

Ilveksessä ihastuttanut maalitykki Nick Baptiste suuntaa Saksaan

LIIGA, Muut Sarjat | 4.7.2022 17:22
Liigan maalitilaston kärkisijoilla keikkunut Nick Baptiste on ensi kaudella Kölnin hai.
Ilves, Köln, Nick Baptiste
Uutinen

Jalkapallon maailmanmestari Lukas Podolski debytoi Saksan jääkiekkoliigassa kannattajien tuen ansiosta

Muut Sarjat | 19.11.2020 15:16
Lukas Podolski, 35, haluaa pelata DEL-liigan Kölner Haien joukkueessa. Hän aloitti vedon, jonka myötä Haien kannattajat tukivat seuraa merkittävästi taloudellisesti.
Köln
Raportti

Kärpät taisteli voiton voittomaalikisassa

LIIGA, CHL | 5.9.2014 23:39 | Cia Meskus
Kärpät oli jäädä lohkossa kolmantena majailevan kölniläisjoukkueen jalkoihin, mutta kolmannen erän kiri ja Joonas Donskoin varmat otteet voittomaalikilpailussa käänsivät pelin kotijoukkueelle lukemin 3-2.
Kärpät, Köln
Kuvakooste

Donskoi tarjosi loppunäytöksen Raksilassa

LIIGA, CHL | 5.9.2014 21:43 | Antti Romsi
Kölner Haie saapui Ouluun haastamaan CHL:ssä tappioitta porskuttavaa kärppälaumaa. Kotijoukkue syttyi otteluun vasta kolmannessa erässä ja kampesi lopulta voiton pitkän voittomaalikilpailun jälkeen.