Uutinen

Viikonlopun Mestis-finaalit harvensivat Ketterän hyökkäystä − Mikko Haaparanta ja Joona Lankinen pelikieltoihin

15.4.2024 13:22
Imatran Ketterän hyökkääjät Mikko Haaparanta ja Joona Lankinen saivat pelikieltoa viikonlopun finaalipelien taklauksistaan.

Kuvakooste

IPK:n huikea kausi saamassa arvoisensa päätöksen – sarja katkolla tiistaina Iisalmessa

13.4.2024 23:00
Mestiksen finaalit palasivat Imatralle Ketterän ja IPK:n neljännessä ottelussa IPK:n viedessä otteluvoitot lukemiin 3−1. Ketterän vahva pyöritys ei tuottanut tulosta ja IPK:n tehokas seitsenminuuttinen toisessa erässä riitti voittoon.
Uutinen

Mestis-pudotuspelit: IPK rummutti Ketterän kanveesiin seitsemässä minuutissa ja nousi voiton päähän mestaruudesta

13.4.2024 20:30
IPK nappasi suvereenilla esityksellä ensimmäisen katkon paikan Mestiksen mestaruuteen.
Uutinen

Mestis-pudotuspelit: Alussa vahva Ketterä tasoitti finaalisarjan, Kiekko-Espoo nappasi pronssimitalit

10.4.2024 21:15
Ketterä ja IPK iskivät yhteen Mestiksen toisessa finaaliottelussa, kun imatralaiset isännöivät avauspelin voittanutta iisalmelaisryhmää Lappeenrannan Kisapuistossa. Keskiviikkona menivät jakoon myös pronssimitalit.
Uutinen

Mestis-pudotuspelit: Ketterä hyytyi ottelun edetessä – IPK:lle ensimmäinen kiinnitys mestaruuteen

8.4.2024 21:57
Mestiksen finaalisarja IPK:n ja Ketterän välillä käynnistyi maanantai-iltana iisalmelaisten kotiottelulla.
Artikkeli
Mestis-finaaliennakko: Runkosarjaa hallinnut IPK lähtee horjuttamaan Ketterän menestysputkea
8.4.2024 6:00
Mestiksen finaalisarja käynnistyy maanantaina, ja vastakkain asettuvat runkosarjan kaksi parasta, IPK ja Ketterä. Joukkueet lähtevät sarjaan eri lähtökohdista, sillä IPK:lle finaalipaikka on seurahistorian ensimmäinen ja Ketterälle jo viides peräkkäinen.
Uutinen
Mestis-pudotuspelit: IPK punnersi jännityskamppailusta finaalipeleihin
6.4.2024 20:30
IPK:n ja Hermeksen välinen välieräsarja sai arvoisensa huipennuksen. Ottelu eteni maalin pelinä aivan viime minuuteille saakka, kunnes iisalmelaisisännät iskivät viimeisen niitin ylivoimalla.
Uutinen
Mestis-pudotuspelit: IPK venytti välieräsarjan seitsemänteen peliin, Hokki säilytti Mestis-paikkansa
5.4.2024 21:42
Sekä Mestiksen vielä käynnissä oleva välieräsarja että karsintasarja olivat katkolla perjantai-iltana. Runkosarjavoittaja IPK venytti välierät vierasvoitollaan seitsemänteen peliin. Hokki puolestaan kukisti Pyryn neljännen kerran ja säilytti Mestis-paikkansa voitoin 4–0.
Artikkeli
Ahtaalle ajettu IPK ja vakuuttavasti jatkoon edennyt Hermes lähtevät huipputasaiseen välieräsarjaan siipirikkoisina
27.3.2024 10:00
IPK ja Hermes pelaavat välierissä ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen. Keväällä 2021 mitaleita juhlinut kaksikko lähtee sarjaan odotettua tasaisemmista asetelmista, ja kummallakin seuralla on paljon tulivoimaa myös loukkaantuneiden reservissä.
Uutinen
Mestis-pudotuspelit: Selänne laukoi FPS:n Suomi-sarjan partaalle – muut otteluparit tiukentuivat entisestään
20.3.2024 21:34
Mestiksen keskiviikkoillassa nähtiin jälleen vauhdikasta kiekkoa. FPS:aa lukuun ottamatta kaikkien otteluparien heikommassa asemassa olleet joukkueet onnistuivat puhaltamaan eloa jatkotoiveisiinsa.
Uutinen
Mestis-pudotuspelit: Kotijoukkueet pitivät pintansa, Kiekko-Espoo sysäsi TUTOn kuilun partaalle
18.3.2024 21:48
Mestiksen puolivälierät jatkuivat maanantaina kolmella ottelulla. RoKi oli pitkään kiinni yllätysvoitossa, mutta IPK käänsi pelin kolmannessa erässä. JoKP puolestaan esitti komean kirin Imatralla, mutta jäi vaille palkintoa. Kiekko-Espoo nappasi jo kolmannen kiinnityksen välieräpaikkaan.
Uutinen
Mestis-pudotuspelit: RoKi ja Ketterä tasoittivat sarjat, FPS:lla edessään kohtalon pelit
16.3.2024 20:41
RoKi otti kotivoiton IPK:sta ja Ketterä haki vierasvoiton Kiekko-Pojista. Hokki saalisti puolestaan jo toisen päänahan FPS:lta.
Uutinen
IPK:n kultakypärää päähän taklanneelle Aleksi Kenttämaalle kolmen ottelun panna
16.3.2024 10:58
Mestiksen puolivälieräsarjan IPK–RoKi-avausottelussa ulosajon saanut Aleksi Kenttämaa huilaa seuraavat pelit pelikiellon vuoksi.
Uutinen
Mestis-pudotuspelit: Kiekko-Pojat yllätti Ketterän, 17-vuotiaalle Rimpiselle nollapeli pudotuspelidebyytissä
14.3.2024 21:57
Mestiksessä edettiin puolivälierävaiheeseen, kun jäljellä on sarjan kahdeksan parasta joukkuetta. Heti ensimmäisissä otteluissa nähtiin yllätyksiä, kun Kiekko-Pojat kävi ryöstöretkellä Imatralla, Hermes voitti Jokerit ja RoKi oli lähellä kaataa runkosarjan voittaneen IPK:n. Espoossa 17-vuotias Petteri Rimpinen pelasi uransa ensimmäisessä Mestiksen pudotuspeliottelussa nollapelin ja nappasi vielä kirsikaksi kakun päälle yhden syöttöpisteen.
Haastattelu
IPK lähtee kevääseen uudenlaisessa tilanteessa − "Jokainen keväällä saavutettu voitto on sulka hattuun"
14.3.2024 11:30
Kokemus korostuu kevättä kohti mentäessä. Päävalmentaja Marko Tuomaisen lisäksi kokemusta löytyy IPK:n joukkueesta myös seuralegendojen myötä.
Artikkeli
Kevättä kohti vahvistunut RoKi haastaa tiukasti runkosarjan voittaneen IPK:n
14.3.2024 11:00
Runkosarjan sijoitukset voidaan unohtaa, kun Kiekko-Vantaan Villi kortti -kierroksella kaatanut RoKi ja ottelutauolla ollut IPK kohtaavat puolivälieräsarjassa.
Kuvakooste
KOOVEE taisteli 12 kenttäpelaajalla, mutta IPK paineli loppuhetkillä ohi
2.3.2024 8:00
KOOVEE lähti IPK-kamppailuun pahasti vajaamiehisenä, kun he saivat jalkeille vain yhdeksän hyökkääjää ja kolme puolustajaa. IPK hallitsi ottelua, mutta urhealla taistelulla KOOVEE kesti tasatilanteessa 58. minuutille saakka. Alex Berardinellin 1−2-maalin jälkeen Juuso Heikkilä kaunisteli vielä tyhjiin vieraille 1−3.