Hakutulokset 1 - 20 / 24

Kuvakooste

Tappara juhli sekä mestaruutta että voittoa paikallisvastustajasta

Muut Sarjat | 2.9.2023 14:55 | Samuli Huikuri
U20 SM-sarja alkoi Tampereella paikallisottelulla, jonka aluksi juhlittiin Tapparan viime kauden mestaruutta. Hakametsässä nähtiin Tappara-video, Mikko Leinosen puhe ja mestaruusviirin nosto kattoon. Itse ottelu oli melko yksipuolinen isäntäjoukkueen näytös. Loppulukemat kirjattiin Tapparalle 5−1.
Ilves A, Tappara U20, Ilves U20, Tappara U20, U20 SM-sarja, Hakametsän jäähalli
Uutinen

KOOVEEsta potkut saanut Vesa Viitakoski liittyy Ilveksen U20-valmennustiimiin

MESTIS, Muut Sarjat | 18.11.2021 16:41
Viitakoski tulee osaksi valmennusta, josta Miikka Kuusela palasi puolestaan KOOVEEn pääkäskijäksi.
Ilves A, Vesa Viitakoski
Uutinen

Tomi Pettinen täyttää Miikka Kuuselan jättämän pestin Ilveksen U20-joukkueessa

Muut Sarjat | 15.11.2021 13:15
Pettinen hyppää päävalmentajaksi joukkueen apuvalmentajan tontilta. Hänellä on vahva Ilves-tausta sekä valmentajana että pelaajana.
Ilves A, Tomi Pettinen
Kuvakooste

Ilves toimi kapellimestarina paikalliskamppailun maali-ilottelussa

Muut Sarjat | 31.1.2021 18:24 | Tiia Mahkonen
Kooveen ja Ilveksen U20-joukkueiden kauden toisesta kohtaamisesta ei tunnetta ja maaleja puuttunut. Ottelun alku meni tasaisesti, mutta toisessa erässä Ilves siirtyi kuskin paikalle eikä Koovee onnistunut enää tulemaan peliin mukaan. Näin ollen Ilves katkaisi tappioputkensa lukemin 7–4.
Ilves A
Kuvakooste

Tappara juhli paikallistaiston maalikarkeloissa

Muut Sarjat | 24.1.2021 17:31 | Tiia Mahkonen
Sunnuntain kunniaksi Tampereella oli tarjolla herkullinen U20-paikallistaisto. Ilves lähti ensimmäiseen erään pirteänä tehden kaksi maalia. Tappara heräsi toiseen erään, mutta Ilves ei lannistunut. Kolmas erä oli pelkkää Tapparan juhlaa ja näin ollen kirvesrinnat ottivat täydet pisteet selkeällä 7–3-voitolla.
Ilves A, Tappara A, U20
Kuvakooste

Koovee juhli, kun Ilves sortui tehottomuuteen

Muut Sarjat | 17.1.2021 19:38 | Tiia Mahkonen
Sunnuntai-iltapäivällä käytiin tunteikas U20-joukkueiden paikalliskamppailu Hakametsässä. Koovee siirtyi ensimmäisessä erässä nopeasti kahden maalin johtoon. Tämän jälkeen peli pysyi tasaisena. Ilves onnistui vain kerran maalinteossa ja vieraiden osuessa vielä tyhjiin, ottelu päättyi Kooveen 3–1-voittoon.
Ilves A, U20
Kolumni

Näkemys: Brad Lambert on vain pisara meressä – Monilla liigajoukkueilla on junioripolku hakusessa

LIIGA, Muut Sarjat | 21.5.2020 17:05 | Juha Oinonen
Omien kasvattien ylenkatsominen nimekkäiden tai lahjakkaiden hankintojen vuoksi vahingoittaa seuran imagoa.
Tappara, Tappara A, JYP, Pelicans, Pelicans A, Ilves, Ilves A, Brad Lambert, Patrik Puistola, Jesper Mattila, Julius Mattila, Vili Saarijärvi, Aapeli Räsänen
Uutinen

Ilves-organisaatio nimitti valmentajia juniorijoukkueisiinsa − nykyinen KOOVEE-luotsi Miikka Kuusela siirtyy A-nuorten ruoriin ensi kaudella

LIIGA | 21.12.2019 20:26
Ilves nimitti lauantaina juniorijoukkueidensa päävalmentajia. A-nuorten peräsimessä aloittaa ensi kaudella Miikka Kuusela. Nimetyissä on myös entinen liigapelaaja Antti Kangasniemi.
Ilves, Ilves A, Miikka Kuusela
Kuvakooste

Nuorten SM-liiga: Ilveksen takaa-ajo ei riittänyt, Ässät voiton päässä välieristä

Muut Sarjat | 14.3.2017 23:00 | Kirsi Teiskonlahti
Ilves isännöi Ässiä Hakametsässä toisessa puolivälieräottelussa. Ässät vei kuuman ottelun lopulta nimiinsä 3–5-luvuin ja on nyt yhden voiton päässä välieristä. Ottelu toi huonoja uutisia Ilvekselle, kun Rasmus Koskinen jätti pelin kesken. Myös runkosarjan pistepörssin toisen sijan vienyttä Topias Haapasta kursittiin kasaan kesken ottelun.
Ilves A, Ässät A
Kuvakooste

Nuorten SM-liiga: Ässien ja Ilveksen taisto oli viihdettä koko rahan edestä

Muut Sarjat | 12.3.2017 22:06 | Kirsi Teiskonlahti
Nuorten SM-liigan puolivälierät alkoivat sunnuntaina. Runkosarjassa mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen neljänneksi sijoittunut Ässät otti kotikaukalossaan ensimmäisen kiinnityksen välieräpaikkaan lukemin 5–1. Illan ehdoton hahmo oli Jesperi Kotkaniemi, joka viimeisteli hattutempun viimeisessä erässä.
Ässät A, Ilves A
Artikkeli

Nuorten SM-liiga: Kotijoukkueet voittoihin ensimmäisissä puolivälieräotteluissa

Muut Sarjat | 12.3.2017 20:23 | Viivi Rönnberg
Espoossa aloitettiin A-nuorten puolivälierät, kun kotijoukkue Blues sai vieraakseen Rauman Lukon. Espoolaiset olivat parempia maalein 5–4 jatkoerän jälkeen ja johtavat täten puolivälieräsarjaa 1–0. Bluesin Aarne Talvitie iski ottelussa kypärätempun. Muut puolivälierät päättyivät Kärppien, Ässien ja HPK:n voittoihin. Ensi viikon tiistaina pelataan toiset osaottelut.
Ässät A, Ilves A, Blues A
Haastattelu

A-nuorten tehomies Ikonen: "En osannut odottaa näin hyvää kautta"

Muut Sarjat | 11.3.2017 8:00 | Kirsi Teiskonlahti
Ensimmäistä kauttaan Nuorten SM-liigassa pelaava Joona Ikonen on noussut Ilveksen johtotähdeksi. Ikonen dominoi runkosarjan pistepörssiä ketjukavereidensa Topias Haapasen ja Joona Koppasen kanssa. Ikonen uskoo, että seuraava pysäkki on finaalissa.
Ilves A
Kuvakooste

Nuorten SM-liiga: Pistepörssin kolmen kärki liekeissä – Ilves eteni puolivälieriin

Muut Sarjat | 11.3.2017 7:00 | Kirsi Teiskonlahti
Torstaina tappion Jyväskylässä kärsinyt Ilves vei puolivälieräpaikan lopulta suvereenisti nimiinsä. Toinen ottelu päättyi Ilvekselle lukemin 5–1 ja jatkopaikan ratkaissut jatkoerä 2–0. Runkosarjassa pistepörssin kolme kärkisijaa vieneet Joona Ikonen, Topias Haapanen ja Joona Koppanen olivat kovassa iskussa JYPiä vastaan.
Ilves A
Haastattelu

Ilveksen A-nuorten päävalmentajalta täyslaidallinen liitolle: "Tämä oli saatana kaukalopalloa!"

Muut Sarjat | 10.3.2017 22:23 | Kirsi Teiskonlahti
Nuorten SM-liigan Villi kortti -kierroksella Ilves selvitti tiensä puolivälieriin kaatamalla JYPin kahteen otteeseen. Ilveksen A-nuorten päävalmentaja Sami Hirvonen oli tyytyväinen joukkueensa otteisiin, mutta antoi haukut ensimmäisen pudotuspelikierroksen systeemille.
Ilves A
Uutinen

Nuorten SM-liiga: Ilves menetti sittenkin suoran pudotuspelipaikan, Ässät nousi tilalle

Muut Sarjat | 8.3.2017 0:34
Tiistaina päätökseen saadun Nuorten SM-liigan runkosarjan järjestys muuttui vielä otteluiden jo loputtua. Alun perin Ilves sijoittui neljänneksi ja sen illan vastustaja Ässät kahdeksanneksi. Pisteet joukkueiden välillä jaettiin kuitenkin uusiksi, koska Ilves käytti ottelussa edustuskelvotonta pelaajaa.
Ilves A, Ässät A, Nuorten SM-liiga
Artikkeli

Nuorten SM-liiga: Valmentajan erikoinen ratkaisu varmisti Ilveksen sijoituksen

Muut Sarjat | 7.3.2017 21:33 | Esko Kallioniemi
Ässät ja Ilves taistelivat Nuorten SM-liigan suorasta puolivälieräpaikasta runkosarjan päätösottelussaan. Ilves teki jännittävien vaiheiden jälkeen 4−3-voittomaalin tyhjään verkkoon.
Ässät A, Ilves A, Joona Koppanen, Erik Embrich, Nuorten SM-liiga
Kuvakooste

Lähtölaskenta Ulkojäille alkoi Koulukadulta

Muut Sarjat | 10.12.2016 22:12 | Kirsi Teiskonlahti
Ilveksen ja Tapparan A-nuoret pelasivat vastakkain jo kolmatta kertaa Koulukadun tekojäällä. Talviklassikko kääntyi ensimmäistä kertaa Tapparan voitoksi tiukan taistelun jälkeen lukemin 2–1. Ennen nuorten kohtaamista pelattiin junioriturnaus sekä Ilveksen ja Tapparan välinen alumniottelu.
Ilves A, Tappara A
Haastattelu

Ilves-nuorten kapteeni Nieminen: "Keväällä olemme valmiita"

Muut Sarjat | 10.12.2016 19:45 | Kirsi Teiskonlahti
Ilves-kapteeni Ville Nieminen oli pettynyt Talviklassikossa tulleen tappion jälkeen. Nieminen kuitenkin uskoi, että hallitseva mestarijoukkue on valmis puolustamaan titteliään keväällä.
Ilves A
Uutinen

Aamulehti: Nuorten mestaruusmaalin tekijä tunnusti puskun

Muut Sarjat | 5.4.2016 10:28
Hyökkääjä Otto Koivula tunnusti tehneensä puskemalla Nuorten SM-liigan mestaruuden ratkaisseen maalin. Asiasta kertoi ensimmäisenä Aamulehti.